([info]mirdzums) rakstīja,
@ 2016-01-16 12:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai man ir jāraksta iesniegums policijā par tiem diviem džekiem, muri mani "ielenca" 24.autobusā, kad braucu pa logu skatīties, kā chimera cibu lasa.
Viņi komentēja manu izskatu, īpaši degunu, un apgrābstīja vietās.

Mana dabiskā reakcija todien būtu bijusi jestri un dzēlīgi papļāpāt ar šiem, starp citu, latvju bāleliņiem, nevis bēgļiem, bet lasot fb, es nopratu, ka man laikam jābūt labam sabiedrības loceklim un aktīvi jāizrāda nepatika, lai šie kundziņi protas.

Nu, nē, es iesniegumu nerakstīšu. Bet gribas zināt, ko man vajadzēja viņiem teikt?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2016-01-16 19:35 (saite)
tiem, kas iesaka spert, iesaku padomāt par to, kāds ir iespējamais turpinājums šim scenārijam. vai ir pārliecība par savu spēju iespert pietiekami spēcīgi, lai oponents saņem pietiekamu sāpju devu? vai ir fiziskie dotumi, lai nodarītu sāpes kādam, kurš ir lielāks, smagāks, stiprāks, daudzi iztēlē sit stipri, bet dzīvē ne. vai var iespert vienam tā, lai nokrīt uzreiz abi? un kas notiek, kad vienam iesper, bet tu saņem sitienu no otra un vēlāk otrajam piebiedrojas pirmais?
aprakstā minēts, ka viss notiek sabiedriskajā transportā, pieļauju, ka tur vajadzētu atrasties arī citiem pasažieriem, šoferim, kuram ir iespēja izsaukt palīgos policiju.
sitiens noderēs tad, ja vairs nav izvēles vai arī esi pārliecināts par rezultātu, ko panāksi sitot. transportā vai arī vienkārši esot sabiedriskā vietā, pirmām kārtām jāizmanto iespēja pievērst apkārtējo uzmanību. sliktāk ir, ja pēc nepatīkamas komunikācijas transportā cilvēki izkāpj kopā ar tevi pieturā un turpina tev sekot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-01-16 19:51 (saite)
kamēr ir iespējams, ir jāmēģina saglabāt vēsu prātu, nekrist panikā, mēģināt atjokot. var nomanipulēt ar vārdu palīdzību, radīt iespaidu, ka esi par sevi pārliecināts cilvēks vai arī iepīt teikumā neuzkrītošu brīdinājumu par to, ka viss var beigties ar policijas klātbūtni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?