([info]mirdzums) rakstīja,
@ 2013-11-03 15:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Forši! Šodien Daudaru kešā atradu Travel Bug. Pirmo reizi mūžā. Liela atbildība. Atceļojis no Kalifornijas, sauc viņu par Rāpojošo Kadiljaku. Īpašnieks raksta, ka grib, lai tas apceļo valsti, ASV droši vien, bet jau kādrs trešais atradējs gadījās vācietis un paņēma šo uz Eiropu.
Nez, uz kurieni man šito brīnumu aizvest? Uz Anspokiem varbūt? Vai nodot kādam amerikāņu kaučsērfingistam, lai TB piepilda savu likteni.
Nu, kur man šito smuko brīnumu atstāt?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2013-11-03 19:15 (saite)
Ieteicams kādā kaut cik kvalitatīvā slēpnī - tādā, kurš nemēdz ik pa pāris dienām pazust ar galiem. Vēl būtu vēlams atrast tādu, kuram bišku pagrūtāk tikt klāt - ja ne fiziski, tad intelektuāli (kādā mistērijā, teiksim). Lieta tāda, ka Latvijā Travel Bug daži gados un prātā trūcīgi slēpņotājiņi mēdz nospert un pievienot privātajai kolekcijai, un tādi parasti interesējas tikai par vienkāršajām kastītēm, un mistērijas nerisina principā.
M, un neiesaku t.s. "TB hotel" slēpņus - tieši tur visbiežāk ceļojošie nieciņi pazūd. Tas, kurš reiz bija tējas namiņā, šī paša iemesla dēļ pārdēvēts par "TB/GC graveyard".

Arī ārpus pilsētām būtu labi - tādus slēpņus tomēr pieredzējušāki cilvēki caurmērā apmeklē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mirdzums
2013-11-03 21:26 (saite)
Mēs domājam likt tādā, kur ir jāpakāpjas, jo man gribas izmantot to, ka atkal esmu spējīga rāpties.
Gribētos arī premium kešā ielikt, bet man tas nav iespējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?