gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
''Where is the evidence to that?''

Pirmkārt jau Korānā. Otrkārt mērenā ''mēreno'' attieksme pret agresijas aktiem Eiropā (paskaties reakcijas internetā pēc CharlieHebdo slaktiņa - ''mēs, protams, nosodām, BET..'') un kaut vai savām arhaiskajām tradīcijām, kuras tev tik ļoti derdzās. ASV ir melting pots pēc defolta, tāpēc tur tam varētu būt mazāka nozīme + amerikāņu policistiem patīk šaut.

Korporācijām patērētāji pietiks, jo nav obligāti vajadzīgas plašas tautas masas, kas spēj patērēt luksusa mantas. Pateicoties ienākumu nevienlīdzībai, tās vienkārši patērē mazāks procents sabiedrības, bet ar lielāku sātu, savukārt uz lētajām kedām noiets būs arī starp proļiem. Tajā pašā laikā lielās korporācijas regulāri aprij mazos un vidējos uzņēmumus, kā rezultātā jau tagad milzīgas masas ir vairāk vai mazāk vai algas vergi tajās un savu niecīgo algu tie tām ātri atdod atpakaļ kaut vai par tām pašām kedām vai bezjēdzīgiem konsūmerproduktiem.
Par zūdošo vajadzību pēc melnstrādniekiem savukārt būtu jāprasa evidences tev. Korporācijas neautsōrso savas ražotnes uz 3ās pasaules valstīm bez iemesla. Ja 3šās pasaules valsti importētu šeit pat, uz vietas, atkristu tādā vajadzība. Pie tam lielākā daļa apkalpojošās sfēras arī uzskatāmi par melnstrādniekiem un tajā automatizācija gandrīz nespēlē lomu.

''99.9% miermīlīgo imigrantu''

Kuri nez kāpēc veido sprawling getto rajonus ar tik augstu noziedzības līmeni, ka civilie dienesti tos vairs nespēj apkalpot, vēsturiskajai populācijai nākas padoties ''white flight''. Nacionālās bungas my ass.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?