nu jā, man jau tā domāšana par pārtiku ir tiktāl iegājusies, ka es gaļu pat isti nerēķinu savā ēdienkartē, tapēc par to es nesatraucos. Bet svaigēdāji, kas ēd gaļu, izmanto dehidrātorus, tāpat viņi iemanās izveidot kautko līdzīgu maizei ar tādas iekārtas palīzību utt. Bet par to jaudīgo iegārtu - ja cilvēks pieņem to lēmumu ok, ēdīs tikai svaigu = ieguldīt 2-4 simtus sava veselībā un nopirkt spēcīgāku aparatūru man liekas, ka atmaksājas. Bet ja tā, tīri atslodzes dienām - tas ar parasto jābūt ok :). Jebkurā gadījumā, man liekas, ja cilvēks plāno veģetāru/vegānu dzīvesveidu viņš savos izdevumos rēķina blenderi. Galu galā veikalā ēdiens arī kautko maksā termiskas pārtikas lietotājiem, tā ka galā varētu būt līdzīgi. un kaut kā man ne pārāk patīk tie vēsturiskie salīdzinājumi mūždien.. jo neviens nespiež visus pāriet svaigajā vegānismā, es esmu vēl joprojām par to, ka ir daļa iedzīvotāju kam tas ir nepieciešams, citi kas var dzīvot un justies labi katru dienu ēdot kotleti..labs ir izlasīšu to rakstu, kad dabūšu, bet es šaubos vai tāds raksts dramatiski varētu izmainīt manu viedokli uz pretējo :)) :D. Stc svaigs skaitās laikam līdz pat 45* apstrādāts,jo tā ir temp. pie kuras vēl visas labās vielas saglabājas puslīdz, tā ka neviens nespiež ēst aukstu :D
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: