imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2004-08-31 12:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bāc divi stieņi pēc kārtas...

nu gribēju sev foršu padzērienu uztaisīt - sablenderēt 0,5 vājpienu kopā ar upenēm. Še Tev (šodien pirkts, derīgs līdz 01.09)) RASAS vājpiens izrādās ir tipa kefīrs. Tiešām vājpiens ir kefīrs? Es būšu kautko garām palaidusi??? Nu domāju - pofig, neiešu atpakaļ uz Elvi to preci bāzt viņiem degunā... būs man upenes ar kefīru..

nu un sagatavoju visu, salieku upenes, kefīru pa virsu - blenderis tik vibrē, bet ne vella nemaļ:(. Tagad tas var man būt vibrators - bonuss:)!

Jā, mamma arī teica - vājpiens neesot plāns piens. Otrais blondīnisma izgājiens 3dienu laikā. Neko, forši par sevi pasmīnēt:)!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antropologist
2004-08-31 13:07 (saite)
es joprojaam domaaju, ka vaajpiens ir plaans piens- liidzhineejaa pieredze raada, ka shajaas domaaas kluudiijies neesmu..
Pasmiineet par sevi viernmeer ir jauki, tachu ar to blenderi gan riikojies uzmaniigi.... :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2004-08-31 13:55 (saite)
nu nezin, man arii likaas taaapat liidz briidim, kad kruuziitee ieleeju ko liidziigu kefiiram, gribeeju jau iet taisniibu ciiniit uz veikalu, bet noleemu paarliecinaaties. Mamma teica, ka tomeer taas esot t.s. paninjas. Bet veeljoprojaam paarliecinaata neesmu. man liekas, ka tur ir kautkaada shmaukshanaas :).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antropologist
2004-08-31 14:30 (saite)
aaa, bet paninjas ir pavisam cita lieta... ja taas ir paninjas un krunkainas, tad tevi pieshmaukushi nav, jo taas tieshaam ir kaut kas starp kefiiru un pienu.. bet garsha jau tiiri o.k.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2004-08-31 14:33 (saite)
Nu jaa ,bet man likaas, ka tas ir piens, kas ir jau saveelies, bet terminjsh uzlikts, ka deriigs, taadeelj man tas stienis bija :)).Paaraak vispaar nebiistos no piena produktiem, kas nav pirmaa svaiguma, omchiks viskautko jau izstaastiijis par labumiem no tiem. Pati tur njeemaas ar visaadaam kulshanaam. Bet nu - tas paarsteiguma moments galvenais...":))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?