imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2004-02-23 20:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

 Nu tāks beidzot laikam atkal sapratu kā ievieto ljcut...

dienas citāts : "Sokrāts ir bijis ekskluzīvs orālais skolotājs" /dzirdeets no pasniedzeeja lekcijaa, bet principaa latviskots no materiaaliem un lasiits kaada studenta kopsavilkumaa/

{bet vispaar esmu}

Sieviešu seksuālās aktivitātes horoskops

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Zivis

 

Īsts atradums.Ja ļoti gribēsi – pārgulēsi ar viņu.Viņa galīgi nevar kontrolēt savas jūtas un emocijas ar skaidru prātu.To tev vajadzētu sadistiski izmantot.Te derēs jebkas, kas aizskars viņas jūtas: slepenas zīmītes, negaidītas puķes dzīvoklī, maigi glāsti, paranoiski čuksti ausī utt Taču atceries, ka viņas intuīcija ir augstāka par Eifeļa torni, tāpēcnecenties viņai melot.Tev vispirms pašam jātic tam, ko viņai stāstīsi. Parasti Zivīm piemīt reliģiozas un okultas novirzes, tā kā tu bez problēmāmvarēsi viņu piedabūt uz tantrisku vai vēl kādu mistisku seksu.Gultā uzvedas patīkami, kaut gan reizēm noslēgti.Praktiski visas Zivis ir biseksuālas.

 

 

Auns

 

Pašpārliecināts vulkāns vai kaut kas tamlīdzīgs.Ļoti spītīga un uzskata, ka viņas viedoklis ir vissvarīgākais, tāpēc uzspiež to visiem pārējiem.Ja viņadomā, ka tu esi kretīns – tūlīt pat to tev arī paziņos.Lai viņudabūtu, vajag pierādīt, kāds tu esi varens, stiprs, un pašpārliecināts. Atceries: viņai nepatīk vārguļi, nīkuļi un tie, kuri nepiekrīt viņas viedoklim.Kautgan iekarot viņu nevajag – viņa pati piedāvās satikties. Viņai ļoti patīk sekss un gultā viņa izmanto tādas perversas lietas, par kurām vislielākajam maniakālajam slepkavam būtu pamatīga skaudība. Parasti Auni ir heteroseksuālas.

 

 

Vērsis

 

Dievina izklaidēties, turklāt vīriešu kompānijā.Ar viņu neies cauri stāstiņi par mūžīgo mīlestību un tamlīdzīgi, kas noder ar Vēzi.Dārgie draugi ,esiet mazliet vienkāršāki! Vienkārši jādara tā, lai viņai ar tevi būtu interesanti jāuzdāvina kosmētikas maciņš vai kāds kaklā karāmais – un viņa ir tava Galvenais – nevajag viņai uzmākties, viņa ir ļoti stūrgalvīga.Ja viņa pēkšņi nolems, ka tu iespaido viņas psihi – sāks kauties.Tā ka te vajadzētu izmēģināt pārbaudītu stratēģiju: labāk stundu pagaidi nekā trīs pierunā Gultā uzvedas “pēc standarta”, perversas lietas labāk neiesākt.Bieži starp Vēršiem ir lesbietes.

 

 

Dvīņi

 

Ļoti dīvaina tante.Tas ir, pēc izskata parasta ,bet pēc būtības ļoti savāda Tu esi pamanījis, ka daudziem nojūdzas smadzenes, bet ar viņu ir daudz trakāk.Viņas raksturs mainās visu laiku.Te viņa dievina tevi un pēc tava lūguma skrien tev pakaļ ,bet te izmet tevi un tavas pekeles uz ielas.Tāpat ir arī seksā: brīžiem viņa ir perversa līdz nemaņai, bet nākamajā dienā viņa pasaka, ka gulēt ar tevi ir tas pats, kas ēst miruša dzīvnieka gaļu.Tā kā es tev nevaru palīdzēt: vajag orientēties uz vietas.Gultā viņa ir daudzveidīga. Dvīņi mēdz būt lesbietes, zoofīles, kosmonautes utt.

 

 

Vēzis

 

Uzbāzīga, uzmanīga, sapņaina meitenīte.Viņu var dabūt diezgan vienkārši: visu laiku stāstīt, cik viņa ir gudra, vienīgā un visu citu par viņas neatkārtojamību. Saki, ka nevari dzīvot bez viņas, īsi sakot, muldi viņai visu laiku bez sirdsapziņas pāmetumiem.Lieta tāda, ka viņai ir pārmērīgi daudz kompleksu un viņa ātri vien tev pieķersies.Taču tu viņai ļoti ātri arī apniksi, jo viņa nezina, ko grib.Gultā rāda akrobātiskus trikus, jo ne jaupirmo reizi tur un otro arī ne.Parasti heteroseksuālas.

 

 

Lauva

 

Diagnoze: lieluma mānija.Visu laiku jūtas gudrāka par visiem.Tā kā spēlēt vajag tieši uz to.Viss, ko tu vari izdarīt: dāvināt viņai dimanta auskarus, ceļojumu apkārt Zemei, trīs reizes dienā dziļi paklanīties, bļaut, cik viņa ir lieliska un uztetovēt viņas vārdu sev uz krūtīm.Taču neaizmirsti, ka pie viņas kājām rāpo daudz pielūdzēju.Tā ka, lai dabūtu viņu, tev vajadzēs daudz naudas, daudz brīvā laika un bārstīt daudz komplimentu.Gultā Lauvas ir tīri nekas, bet pat te viņas grib būt noteicējas.Parasti heteroseksuālas.

 

Jaunava

 

Ideālistiska un parasti frigida sieviete.Gaida savu sapņu princi un līdz tam brīdim ne ar vienu negulēs.Kaut gan šaubos, vai viņa vispār gulēs, arī ar to princi.Visus cilvēkus, izņemot sevi, uzskata par totāliem izdzimteņiem, kaut gan ļoti labi to slēpj un izliekas par mīļu un jauku sievišķi.Dievina flirtēt un spēlēties, bet pēdējā brīdī pamet.Viņa var gadiem dzīvot bez seksa un nejusties slikti.Vienīgā reālā iespēja ar viņu pārgulēt ir kāzu naktī.Bet lai apprecētos, desmitiem gadu viņu vajadzēs romantiski aplidot Gultā viņa uzvedas nedaudz pasīvi, kaut gan viegli pierunāt uz visādām perversām lietām.Parasti Jaunavas ir lesbietes.

 

 

Svari

 

Mājas meitene.Nevar iedomāties savu dzīvi bez otras pusītes, tāpēc parasti ātri apprecas.Tā kā stāsti viņai , ka tev ir nopietni nodomi un ka tu neesi viens no tiem “vienas nakts onkuļiem” .Viņa ir ļoti kaprīza un bieži apvainojas.Bet, ja viņa tevi mīl – apvainoties beidz un cenšas nolīdzināt visus asumus jūsu attiecībās. Tāpat kā Vērsim patīk visāda romantika un sieviešu mantiņas.Sekss parasti viņai ātri apnīk un viņa nodarbojas ar to tikai tāpēc, lai nešķistu frigida, jo ļoti atkarīga no citu viedokļa.Gultā bieži ir vienveidīga.Parasti Svari ir heteroseksuālas.

 

 

Skorpions

 

Viņai patīk sekss,viņa prot un grib ar to nodarboties.Burtiski – sekss ir viņas dzīves mērķis.Tādu sievieti parasti nevajag iekarot, viņa pati pienāks klāt un pateiks: “Es tevi gribu!”.Viņas klātbūtnē loceklis saceļas visiem, pat Romas pāvestam, dalailamam un piecgadīgajam Kārlītim. Viņai ļoti patīk runāt pa seksu un savu iepriekšējo pieredzi – vari nebūt greizsirdīgs.Jūsu attiecību tālākais liktenis ir atkarīgs no tā, kā jūs pavadīsiet pirmo nakti – ja tu viņu neapmierināsi, tad es tevi neapskaužu.Kaut gan, ja izturēsi, arī tevi neapskaužu.Gultā viņa ir ...ēēē...., kā lai to pasaka, tev tiešām pietiks un paliks pāri dažām Hirosimām. Parasti Skorpioni ir heteroseksuālas

 

Strēlnieks

 

Romantiska un taisna palaistuve – tāds apraksts viņai atbilst visvairāk. Nemāk melot, kad runa ir par citiem cilvēkiem: atklāti pateiks par tevi visu ko domā, un norādīs taisnāko ceļu uz visiem zināmo intīmo vietu.Bet toties par sevi viņa var pastāstīt tādas lietas, kas nevienam pat murgos nav rādījušās.Dievina romantiku – raudulīgu dzejoļu lasīšanu, satikšanos pie strūklakas pusnakts mēness gaismā un atzīšanos mīlestībā uz ceļiem.Pirmajā dienā uzdāvini rožu pušķi un pastaigājies.Otrajā dienā uzdāvini rožu pušķi, pastaigājies un nosūc viņu.Bet trešajā dienā vienkārši ved uz gultu.Diezgan bieži viņa iekrīt dziļā depresijā.Tad labāk viņu neaiztiec.Ja pamana, ka tu viņu krāp, iekrīt vēl dziļākā depresijā. Kaut gan viņa ir ļoti neuzmanīga, tāpēc viņu ir viegli pamest.Gultā viņai dažreiz ir ļoti dīvaini kompleksi, bet visumā – normāli.Heteroseksuāla.

 

Mežāzis

 

Ļoti līdzīga Jaunavai, bet ir pamatīgi seksuāli norūpēta un slimo ar pamatīgu lielummāniju.Cilvēkus uzskata par pilnīgiem mēsliem. Pat ja tu esi Einšteina, Švarcnegera un Bairona sajaukums, tev vienalga nav iespēju viņu dabūt.Kaut gan seksu viņa grib pastāvīgi.Pastāvīgi – tas ir katru sekundi.Un tāpēc viņas vienīgā izvēle ir nepārtraukti masturbēt, ko viņa arī dara, turklāt orgasmu skaits dienā reizēm pārsniedz 40.Šie dati ir pilnīgi precīzi, jo iegūti ar slēpto kameru novērojamo objektu guļamistabās.Atceries, viņu nevar dabūt, visu laiku zīmējoties viņas priekšā un aplidojot viņu.Viņa pati metodiski izvēlas partneri un gandrīz vienmēr kļūdās.Gultā uzvedas agresīvi: darīsi to, ko viņa tev liks. Gandrīz vienmēr biseksuāla.

 

 

Ūdensvīrs

 

Tipiska hipiju sieviete. Viņai ir gigabaits vīriešu kārtas draugu un viņa momentā tevi pametīs, ja neļausi viņai ar tiem tikties.Viņai ir pie vienas vietas tava nauda un izskats, tā kā vari nezīmēties viņas priekšā.Dievina brīvību, tāpēc nepatīk pieķerties vienam cilvēkam.Sekss viņu interesē minimāli, tā kā no šīs puses arī nevar “piebraukt”.Dažreiz viņai gadās konkrēti nojūgties, un tad viņa var izstrādāt tādas lietas! Tajos brīžos viņai arī var mēģināt...Gultā uzvedas, kā pieklājas, taču reti gūst baudu no seksa.Parasti heteroseksuāla.">



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jerrym
2004-02-23 22:24 (saite)
tā kā šito esmu dzirdējis arī par otru dzimumu, tad laikam es esmu tas Dižais Zivju Izņēmums, kurš nav biseksuāls :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2004-02-24 12:46 (saite)
Vai Tev varbuut atradiisies tas viirieshu horoskops ko man atsuutiit;)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aku
2004-02-24 08:59 (saite)
ja es buutu sieviete, buutu romantiska palaistuve (strelniex)
:))
bet aunu meitenes vienkaarshi dievinu :P

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-02-24 23:03 (saite)
daudz laimes, naudas, bērnu un labu veselību novēl jazeps.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2004-02-24 23:17 (saite)
;))! lielu maku, plašu sirdi un pacietību novēl Tev Baiba :D!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?