imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2005-09-09 10:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pa nakti murgoju un.. šķiet pat vakar vakarā man bija kautkāda murmuļa skafandra galvā..
Interesanta sajūta, bet speros uz priekšu, priekšu, priekšu..

Klau, kas šodien pa dienu, tāda sajūta, ka nau spēka vai ka ..nu kautkas dīvainsss..??
Kādam nav pie rokas 5min - tur horoskopos ir raksīts kura mēness diena ir un ko tā raksturo???Varbūt tas kautko izskaidros.. un vēl - es dzirdēju autiņā, ka vienam mazam puisītim arī murgu pa nakti rādījušies!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beta
2005-09-09 11:15 (saite)
Astrologs Andris Račs veesta taa: Merkura un Uraana opoziicija ir paziistama ar dazhaadu elektriibas trauceejumu radiishanu. Saasinaas cilveeku uztvere, juutiigaakiem cilveekiem iespeejami miega trauceejumi, nervozitaate. Palielinaas statiskaa elektriiba. Ieteicams vairaak laika pavadiit dabaa, vislabaak bez apaviem. Jaunus darbus nav ieteicams uzsaakt. Jaaattur autovadiitaaji no glaaziites cilaashanas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2005-09-09 11:20 (saite)
Jaaa! Man vakardien un shoriit nebija skaidrs - kas ar mani notiekaas.. 1. versija - nedaudz truukst laika pashai ar sevi (~taa kaa veselu dienu viena tika es un neviens man nav tuvumaa) un 2. versija man truukst juuras.. un shodien Pilates nodarbiibaa es izdomaaju, ka ieshu ar basaam kaajaam nevis zekjeem ;)))!! so - I feel it! kad shitas laiks beigsies? man zhurnaals Ieva horoskopaa soliija, ka veel sho nedeelju es buushot vairaak "pie praata" kaa "pie dveeseles".. es to tieshaam jutu jau arii pagaajusho nedeelj! Tagad censhos visu pienjemt - whatever happens

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?