imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2005-07-11 10:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sulu spiede
Gribu sulu spiedi. Varbūt, ka kāds no jums ir eksperts šajos jautājumos.
Prasības - lai var katru rītu malt burkānu vai kādu citu sulu( dārzeņu, augļu). Vēlams,lai veselu burkānu stāvus var maukt iekšā un uzreiz nāk ārā suliņa. Lai ir viegli kopjams un neiet nekādos motoros un figviņzinvelkur tie biezumi. Lai pec izspiešanas var ~ vienu trauku izskalot un viss un nau trīs stundas jākrāmējas.
Naudiņš līdz kādiem 50Ls(max).
Ir varianti pasūtīt kādam, kas brauks no ASV, bet ja kādam no jums ir kāda lietota - droši, izskatīšu piedāvājumus ;)!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beta
2005-07-11 11:55 (saite)
me/ arii ljoti veelas. un, ja tas no ASV Tev var atvest vairaakas, es ir gatava ar mazu uzcenojumu paarpirkt! un LABU gribas:)))))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2005-07-11 11:59 (saite)
starp citu Ailenda tak arī brauc, vari sakomunicēt ar viņu, īpaši par tahioniem ;))!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beta
2005-07-11 12:48 (saite)
eee, es jau taa kaa komuniceeju, veel navu iisti izdomaajusi, ko... bet kaut ko gribas. vai Tev ir kaut kas no tahioniem un, ja ir, kaa esi apmierinaata ar darboshanos? a par sulasspiedi, vai ASV vareetu dabuut kvalitatiivaakas?:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]citrons
2005-07-11 12:15 (saite)
Es tev neieteiktu pirkt suluspiedi ASV, jo var gadiities, ka atved ar 110V baroshanu, kur paarveidotaaju bloks tev izmaksaas vel vismaz 10Ls un pats galvenais, ka nav garantijas, kas shaadaam mehaaniskaam iekaartaam ir ljoti svariiga! Es piemeeram daru taa - noskatu preci ELKORaa, bet nopeerku kaadaa internet veikalaa, sanaak krietni leetaak:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2005-07-11 12:26 (saite)
nu ka zi mosh dod starptautisko garantiju .. turklaat man vajag peec iespeejas vienkaarshaaku savaa buutiibaa to spiedi, liidz ar to -ar peec iespeejas mazaak sastaavdaljaam, kas var sabojaaties..nu kautkaa taa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beta
2005-07-11 12:49 (saite)
jaa, jo vienkaarshaak, jo labaak. esmu dzideejusi gan apmierinaatus atsaucienus par kombainiem, gan neapmierinaatus = ka viss, kas ir paredzeets VISA dariishanai nevis kaut kam konkreetam - ir tiktaal sarezhgjiits, ka nav ilgmuuzhiigs!:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]citrons
2005-07-11 14:15 (saite)
Nu ar taam starptautiskajaam garantijaam ir kaa ir - meedz gadiities, ka starptautiskaa darbojas visur, bet Latvijaa nee:))) Taa nu ir muusu valstinjaa:((( Varbuut tev der shaada sulu spiede http://www.220.lv/product10842LV.html Pats nopirku Moulinex kombainu.Daarzenjus, galju utt graiza ritiigi labi, blenderis ariii ir, bet sulu spiez slikti, jo paaraak primitiiva sulas spieshanas metode un daudzkas aiziet atkritumos! Bet kaa saciit jaasaka, kas der visam - neder nekam :) Nu kaadu pirkt jau ir protams tavas pashas dariishana, bet varu tik ieteikt, jo lielaaka jauda, jo vieglaak ir izspiest sulu, jo lielaaks griesanaas aatrums, jo pie lielaaka sulas daudzuma tiksi! ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2005-07-11 14:45 (saite)
ooo, paldies Tev par taam peedeejaam piebildeem, tas ir svariigi mjaa..
a Tu to par to sulas spieshanu teici par shito, kuram linku iedevi, vai par citu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citrons
2005-07-12 09:28 (saite)
Nu tai kurai iedevu linku ir viena no labaakajaam, ko vari dabuut 50Ls robezaas! Vinja ir jaudiiga saliidzinaajumaa ar citaam un aatra! Tad vel vinjai ir putu atdaliitaajs! Vieniigais miinuss ir tas, ka ir 0,8l sulas trauka ietilpiiba (citaam ir biskin vairaak), laikam visus labumus nevar iebaazt vienaa aparaataa:))) Ja man buutu jaapeerk, tad iespeejams, ka njemtu sho;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?