Eva ([info]milk) rakstīja,
@ 2011-08-03 14:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tad, kad es skatos Grejas Anatomiju, manī pamostas kaut kāds inner pussy, jo es vienmēr esmu noraudājusies beigta. Nav pat tā, ka man tas seriāls briesmīgi patiktu vai kaut kā tā, bet anyway, gadās.

Vakar ar vienu aci noskatījos šo - http://www.imdb.com/title/tt1139797/ - un man ļoti patika, kaut kādi baigi dīvaina, bet man ļoti patika. Varbūt man patika, jo es spēlēju tajā mirklī pokeru un man īsti nesanāca pilnībā sekot līdzi. Nezinu. Bet vērts noskatīties.

UPD: Ko es īstenībā gribu pateikt - man ir vēl, ēm, 4 dienas, kad es būšu priecīga un tad man būs 8 mēneši, lai izdomātu, cik ļoti man kāds patīk un vai es vispār esmu persona, kas grib kādu gaidīt, lai gan, protams, man ir apsolīts, ka mani aizvedīs ceļojumā, kur vien es gribēšu, ja es sagaidīšu, bet tā jau tāda kukuļdošana vien ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]patriots
2011-08-03 22:29 (saite)
"Let the right one" in nereāli spārda - tā ir, ja ne visu laiku tad mūsdienu labākā vampīru filma, noteikti. Un, protams, zviedru orģinālversija nevis amerikāņu paģelka. Vispār man besī, ka amīši visām labajā āzijas un skandināvijas filmām taisa paģelkas... parazīti tādi!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]milk
2011-08-04 16:08 (saite)
viņai ir amerikāņu versija? nav vērts pat uzmest acis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]patriots
2011-08-04 17:14 (saite)
Nu... problēma ir tāda, ka tā filma ir gandrīz 1 pret 1 nospiesta. Aktieri citi, valoda cita, vietas citas... bet sižets tas pats. Bet orģinālu tāpat nepārspēj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?