milda_ugunsgrex ([info]milda_ugunsgrex) rakstīja,
@ 2015-11-27 00:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Domājot par apokalipsi man tuva ir zombiju tēma, taču smakojoši trūdoši un agresīvi līķi nebūt nešķiet saistoši, it īpaši ņemot vērā iespēju pašai būt vienai no viņiem vai redzēt kādu mīļu seju plosam iekšas n shit.. nu jā. Tā nu es skatos seriālu last man on eart un kas ir kruta, kas man patīk! Tu vnk paliec viens. Neviena nav, nekādu pārpalikumu no cilvēkiem.

Mana bestest šāda veida apokalipses fantāzija.. es palieku viena un izvēlos otru un mēs kopā esam vieni. No saujas cilvēkiem ko es tiktiešām mīlu ne, nevienu no viņiem es negribētu par kompanjonu, es gribētu hot guy. Reāli, to crazy shit sociopātu, ar kuru man ir kopā visjautrāk un kurš dara unspeakable things ar mani gultā. Primitīvi un patiesi skaisti.

Kas ir būtiski, manas primārās vēlmes ēst, sekss un gulēt ir pamata pozitīvisma plāksne dzīvē. Tā pašpietiekamība kkur peld virs galvas, sevis pierādīšana, vēlme būt kulturālā sabiedrībā utt utjprkrnbx NAH, man labi liek justies hc perversijas, m&m's, gulēt, zīmēt un nekur nesteigties. Un tās lietas liek justies labi UZREIZ


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?