micis ([info]micis) rakstīja,
@ 2011-01-23 20:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
difference
It's not about you. Tā skumja, kas šobrīd iekšā plivinās un veido vēsumu.
Raizējos par daudzām sadzīviskām lietām. Par parādu atgriešanu. Par rēķinu apmaksu. Par zābaku izturību. Par maizi uz galda. Par darbu, kas apgādā mani ķermeni ar siltumu, barību un veselību.

Tev 20 gadi un adrenalīns par iespēju aizbēgt uz svešu valsti. Es, protams, priecājos, ka Tu priecājies, bet skumdinos par to, ka tā ir viena no lietām, kurās mēs esam atšķirīgi. Tev taču rīt darbā, bet Tu par to nedomā. Vai Tu spēsi parūpēties par tām lietām, par kurām es pašlaik rūpējos pati? Vai es varēšu Tev šīs lietas uzticēt? Vai Tu būsi mans stabilais plecs? Vai es varēšu paļauties uz Tevi, kad neklāsies viegli? Man ir svarīgi justies drošībā ar savu vīrieti... Tu varbūt spēsi tādu dot, bet ne šodien. Tad, kad būsi izskrējies. Es redzēju Tavus rēķinus, Tavus parādus... Tu esi bezatbildīgs pret to. Vai Tu būsi atbildīgs pret mani? Vai tad, ja es būšu Tavā dzīvē nostprinājusies, man nebūs jāatbild par Tavu bezatbildību? Tāpat kā Agnese šobrīd atbild par Normundu... es nevēlos tādu dzīvi.

Ir jāatliek laiks priekš darba un laiks priekš izklaidēm, atpūtas. Dzīve nav tikai prieki. Diemžēl tai laikā, kad tā paredzēta priekiem, es nez kāpēc nespēju priecāties. Vai maz kādreiz spēju?

There is difference between us. And this difference basicly depends on our age. You are too young for me. I am to old for You.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?