22 November 2022 @ 02:32 pm
Eggos.  
Peec teju 2 gadiem aarpus asinjainaas samsaras, my period has made it's inevitable return, un peec pirmaas genuinely startled reakcijas.. what the fuck is that shit, kur es sajutos kaa 12-gadiigaa confuse siikaa, es leenaam atskaartu. Un tagad, tagad.. man, I feeel like a woman, lols!

Ja es nebuutu totally poor, totally overwhelmed un totally inept, tad es noteikti saaktu biidiit R visaadus tekstus par to kaa S obligaati vajag mazu miilju maasinju asap, jo mees driiz buusi veci un mirushi un kaada tad jeega jebkam buus. Bet pashreiz es tieshaam ienjemu laikam kaut kaadu antinataalistu nostaaju - it would be just totally bad faith and irresponsible. Tagad skatiishos, cik ilgi Clue nostraadaas uz 100%.
 
 
( Post a new comment )
J. S. Badger[info]217 on November 22nd, 2022 - 09:10 pm
kopumā skatoties uz vairāku bērnu ģimenēm apkārt, šķiet, ka patiešām ir labāk pēc iespējas tuvāk vienu sīko otram - tad var vnk izciest vēl tos otrus pāris pirmos komas un bezmiega, un beznaudas gadus, un tad viņi var kopā spēlēties (citādi tiekot līdz kādiem 4iem gadiem, kad skola par brīvu, jau paliek pilnīgi skaidrs, ka otrreiz tam visam vājprātam iziet cauri spēka un saņemšanās nepietiks :D)

(Reply) (Thread) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on November 22nd, 2022 - 09:54 pm
Jā un nē. Ja tik tuvu grūtniecības organisms var nebūt attapies no pirmās un var visādi ne pārāk patīkami izpausties
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on November 23rd, 2022 - 11:38 am
I can't imagine doing this all oveer again anytime soon, especially as we have no help from family. So only un my dreams lol.
If we were a normal family with lots of relatives, house and good income, it would be such a total piece of cake though.
(Reply) (Parent) (Link)
kihelkonna[info]kihelkonna on November 23rd, 2022 - 07:38 am
es par 5 gadu atstarpi. 2 gadu gadiijumaa nebiju veel atdaliijusies no pirmaa un krietnu laiku turpinaaju vinu uzskatiit par galveno, par ko jaadomaa.
(Reply) (Link)