15 July 2022 @ 08:38 pm
 
Viss, ko es dzīvē vēlējos ir, lai māja ir kārtīga un cilvēkiem labs prāts. Bet haosa vilnis arvien veļas, un cilvēkiem ir nekrietns prāts. No tā es esmu guvusi divas patiesības dzīvē: turpināt arvien kārtot māju, lai nenomirtu no žurkām un pelējuma dēmona, un nekad nevienam neuzticēties, nekad ne uz vienu nepaļauties, tikai turpināt darīt savas lietas, lai nenomirtu no sātana un izpildītu kristīgos pienākumus.

Nevienu neinteresē tavs viedoklis un tavs nogurums. Žņaudz sev acis ar aizliegtām asarām, un nojūdz ķermeni ar sadedgušu kofeīnu, triec sevi un pašaizliedz, dzīve ir īsa un drīz būs miers.
 
 
( Post a new comment )
Skabičevskis: snobs[info]begemots on July 15th, 2022 - 11:19 pm
Runā par to. kas tev sāp.

Neviens nav ieprogrammēts lasīt tavas domas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 15th, 2022 - 11:26 pm
Bet dazhus cilveekus tas patieshaam neinteresee, pat ja atklaati un no sirds vienjiem pasaka. Saap tieshi visvairaak, ja noraida atklaatu komunikaaciju.
Es tieshi meegjinu atbriivoties no tik neshpetna greeka kaa domu mineeshanas agresija, bet ne visi taadaa balliitee grib piedaliities.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Skabičevskis[info]begemots on July 15th, 2022 - 11:47 pm
Tad ir skarbi.

Diemžēl, no savas pieredzes, katrs mēs bieži vien dzīvojam savā burbulī, un nereti neesam sasnieguši līmeni, kurā esam gatavi uzklausīt un sadzirdēt to, ko mums otrs saka. Citim vārdiem sakot, cilvēki ir superslinki radījumi lepni ezīši un kamēr ar mietu neiebakstīs -- nelidos.

Gadījumā, ja tā ir otrā puse, varbūt palīdz šoka terapija. Pārāk vilkt garumā arī nav vērts, jo tas var novest pie vnk tā, ka abas puses galīgi atsalst viena pret otru, un šķiras. (kā, piemēram, es šobrīd).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2022 - 11:51 am
Thank god ne otra puse. Otra puse tieshi paliidz aptvert kaada ir normaala komunikaacija un reciprocity.

So sorry par shkjirshanos.. Is that emotionally irreversible and done deal?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
.. - [info]begemots on July 16th, 2022 - 08:59 pm
[info]methodrone on July 16th, 2022 - 10:07 pm
Why no will? From neither or one of yous?
I've never understood.. Would you have will to solve things with someone new/other? Would remembering good times and good parts is not will enough? Because good is always as real as bad, its just about choosing every instance at what to look at. :/
(Reply) (Parent) (Link)
J. S. Badger[info]217 on July 16th, 2022 - 02:59 am
nogurums paliks mazāks, un miega būs vairāk. kkad ap trešo gadu noteikti, varbūt jau otrajā, es neatceros, vajag kkā līdz tam izvilkt.

par komunikāciju gan nezinu, ko teikt, ja viens cilvēks pasaka sāpi atklāti otram, bet otru tas neinteresē, tad, ja tas ir vnk paziņa, es lēnām vai ātri no šīm attiecībām atbrīvotos, bet ja otra puse, tad ir traki, jo nu nezinu, no tām ir grūtāk tikt prom un vēl ar bērnu, bet dzīvot kopā, kad tevi neciena un neieklausās, arī nav forši
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2022 - 11:53 am
I hope so.. That said, man nemaz nekaada suudziiba nebuutu, ja nebuutu jaaiet uz darbu, bet ar darba atsaakshanos its been horrendous.. It is like non stop shift work. I think it is some sort of crime to be a mom and have to work as if nothing :'(

Gjimene ne otra puse, and I think you're right par attieciibu atbriivoshanos. Bet skaudri.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on July 17th, 2022 - 09:26 am
ā, nu tad vismaz labi, ka ne otra puse, phew!
tad jau var dzīvot. un vnk tikt vaļā palēnām no komunikācijas, jo, jā, tas man šķiet ir par cieņu, tā ieklausīšanās/neieklausīšanās un dzīve ir pārāk īsa, lai veltītu laiku cilvēkiem, kas tevi neciena.. vnk priekš kam…
(Reply) (Parent) (Link)
kihelkonna[info]kihelkonna on July 16th, 2022 - 09:26 am
es gribēju tev parādīt vienu dziesmu
sakarā ar taviem ierakstiem par mīlestību

Valdis Atāls, Šūpuļdziesma
https://www.youtube.com/watch?v=_FyOmw2OXKM
no minūtes 37.50

tā dziesma citur arī ir, bet šeit ir stāsts par dziesmas tekstu
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2022 - 11:54 am
Paldies :')
(Reply) (Parent) (Link)