10 February 2022 @ 08:35 am
 
Aaargh! Kā mani trigero un sanikno, kad es atkal un atkal redzu kaut kādus rakstus, kur totāli lohi cīnās par LGBT 'tiesībām' skolās. For fucking fucks sakes lohi - skolēniem , it sevišķi mazākajiem bērniem, vispār nevajag domāt par seksualitāti, as it is grossly age inappropriate, what the actual fuck. There is a reason why they rate movies, music and such, dēļ seksualitātes - nieviens sakarīgs cilvēks negrib bērniem bāzt sejā seksualitāti. It is satanic and yucky and gross. So atšujaties un krataties ellē visi pesteļi un ellešķīgie grēka farizeji. Šādi ievainot bērnus ir pats skaudrākais pasaulē lohi pizģec.
 
 
( Post a new comment )
lilja_brik[info]lilja_brik on February 11th, 2022 - 01:59 pm
hey, bet seksualitāte nav sekss. seksualitāte ir, ka Tev kāds patīk. un ir manuprāt tikai normāli teikt bērniem ka tas ir normāli, ja kāds patīk, un ka ir normāli arī, ja tas ir sava dzimuma cilv. es pirmo reizi, kad sakautrējos no smuka džeka atceros 4 gadu vecumā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 12th, 2022 - 12:05 pm
Fair enough. Bet es spriežu tikai pēc sevis, un līdz kādiem 17-18 gadiem točna neko par seksu negribēju ne no skolas ne no kurienes dzirdēt. Protams, bija simpātijas un tā, bet tā bija taurenīšu un Star FM dziesmu infatuation, nevis kaut kas ķidājams un karnāls un par ko es gribētu runāt ar skolotajiem, lai viņi man skaidrotu, ka tas ir normāli, un lai visi citi par to zina un vispār visa pasaule.
Kā pusaudzim man tas šķita lame and gross, un yucky, un I am advocating for kids who might feel the same.

Tbh, es nevaru iedomāties, kāpēc kaut kādi bērni gribētu ātrāk dzirdēt par seksu un seksualitāti.. it is a bit twisted imo.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
atmiņas par domām[info]teja on February 13th, 2022 - 02:07 am
Nu man bija klasesbiedrenes kam jau 12-13-14 gadu vecumā sākās seksuālā dzīve. Ne vairumam protams
(Reply) (Parent) (Link)