30 March 2021 @ 11:20 am
Unauthorized satan shoes.  
Ok, just when you think the news cannot get more uncanny.. Satan shoes! 

"Nike is suing Brooklyn art collective MSCHF over a controversial pair of "Satan Shoes" that contain a drop of real human blood in the soles. 

The $1,018 (£740) trainers, which feature an inverted cross, a pentagram and the words "Luke 10:18", were made using modified Nike Air Max 97s. 

[..] In the music video, the rapper is seen sliding down a stripper pole from heaven to hell, wearing a pair of the trainers." 

Basically, as a demon detective I feel obliged to point out that rap comes from satan, un kā viena atbilde rakstā komentē: "Our kids are being told that this kind of product is, not only okay, it's "exclusive." But do you know what's more exclusive? Their God-given eternal soul."

Ja es senāk vīpsnāju par vecākiem, kas bērniem neļauj svinēt Halovīnu, lai nepiesauktu dēmonus, tad tagad it sort of makes sense.. es negribu, lai mani bērni nēsā satan shoes, jo what's next - stamping on a human face - forever?
 
 
( Post a new comment )
barvins[info]barvins on March 30th, 2021 - 04:36 pm
Hmm. Interesanti. Cilvēki uztraucas par to, ka uz botām ne tāds krusts uzzīmēts mikimauša vietā. Tā vietā, lai uztrauktos, ka visas Nike botas ar velves atbalstu un polsterētiem papēžīem, ja tiek izmantotas sportā, tad ilgtermiņā noved pie potīšu un ceļgalu traumām, un atrofētiem ikru muskuļiem.
Vienk brīnos, kādas fīčas cilvēki izvirza par prioritārām, kad jānovērtē, vai kaut kas ir labs vai slikts priekš viņiem.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 30th, 2021 - 05:08 pm
Well, my guess ir, ka sātana glorificēšana noved pie sātana vērtību glorificēšanas un visticamāk izpildīšanas, tur murder, rape and general malevolence. Kas ir ārkārtējāk par ceļgala traumu. :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barvins[info]barvins on March 30th, 2021 - 05:15 pm
Vai arī - dažiem vienkārši pietrūkst humora izjūtas. Neesmu dzirdējis, ka South Park skatītāji nodarbotos ar izvarošanu īpaši biežāk nekā katoļu mūki (kas ar to ir slaveni).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 30th, 2021 - 05:54 pm
Good point lol! Bet tikuntaa.. Human blood kurpees?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barvins[info]barvins on March 30th, 2021 - 06:16 pm
Ja tu skaties no pārdevēja perspektīvas - ja uzpilinot pilīti asiņu uz kurpēm var lētticīgajiem pārdot 20 dolāru kurpes par 1000 dolāriem, tad who cares, give me your money, I have enough blood for at least a million bucks.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 30th, 2021 - 07:23 pm
Haha true.. I probably would.
(Reply) (Parent) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on March 30th, 2021 - 06:36 pm
Okultajām sātaniskajām elitēm nepietiek ar to, ka viņi paši ir ļauni krituši kverpļi. Viņi grib, lai VISI par tādiem kļūtu. Tas tā bijis visos laikos. Ļaunums nav kaut kāda lokāla vai individuāli personīga lieta. Tā ir slimība, kas izplatās kā vīruss un inficētajiem ir skaidrs mērķis inficēt pēc iespējas vairāk citu. Rituālas demoniskas izdarības priekš tā ir svarīgas. Kontrainiciācija, cilvēka vides un uzvedības kropļošana, tāda kā "feng šui bojāšana" vai tml. Tam visam ir sekas. Simboli ietekmē mūsu dzīves, pat ja liekas, ka tie ir tikai smieklīgi priekšmeti.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 30th, 2021 - 07:27 pm
Jā, es noteikti piekrītu par simboliem.. tie ir kā kodi smadzenēm a la Matrix.
Lai arī man šķiet, ka daudzi jaunieši vai tādi stilotāji reperi ar demoniskiem simboliem rotaļājas neapzināti. Vai arī viņos ir bijis tik daudz tumšās enerģijas dēļ kaut kā depresīvai vai dusmīga, ka šī enerģētika ir viņus piemeklējusi/atradusi. Nu un jā.. varbūt ar nolūku sevi propageitot tālāk un plašāk.
(Reply) (Parent) (Link)
skandaloza[info]skandaloza on March 31st, 2021 - 10:37 am
Man liekas, ka tā bija diezgan laba atbilde tiem, kuri visu laiku teica dziedātājam, ka viņš grēko un nokļūs ellē. Man "Montero" patika. It īpaši tas mirklis, kad viņš pa stieni nolaidās ellē. :D Vai tās kurpes nebija viens solis par tālu? Nezinu, bet nekādu īpašu pretreakciju sevī nejūtu, bet tas ir tikai mans viedoklis.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 31st, 2021 - 10:49 am
Fair enough, man tas raksts paarsvaraa shkjiya amizants. Es nezinu to reperi, bet still esmu pamaniijusi kau daudzi maakslinieki muusdienaas flirtee ar tumshiem simboliem lol.
(Reply) (Parent) (Link)
Skabičevskis[info]begemots on March 31st, 2021 - 10:53 am
You don't need Satan's shoes to stamp on a human face forever.

You just need any organized group of humans -- Satanists, atheists, Catholics, corporations, Greenpeace,... -- to have unrestrained power over their fellow beings.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 1st, 2021 - 10:24 am
But there is more satany joy to stomp with satan blood shoe!
(Reply) (Parent) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on March 31st, 2021 - 08:46 pm
Btw, tev kā open minded pret okultisma un simbolisma nozīmi mūsu dzīvē, varētu patikt palasīt šo to no šī saita: https://vigilantcitizen.com
Protams, kārtējās "konspiteorijas bla bla". Tur tieši šobrīd arī raksts par šo, bet vispār mūzikas industrijas sadaļa tur ir ļoti labi apdeitota. Sātanisma simbolika intensīvi caurauž moderno popmūziku. Nez kāpēc tā un kurš to varētu gribēt.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 31st, 2021 - 11:53 pm
Thanks. Jaa es arii biju pamaniijusi, ka kids these days enjoy these symbols too much. Bet domaaju, ka tas ir tikai man noveerojums.. I didn't realize it's a thing 😱
(Reply) (Parent) (Link)