12 March 2021 @ 02:13 pm
Preach  
"Although there are exceptions, most women, when they have experienced the reality of the animus beyond all doubt, feel exceedingly negatively toward him. He is forever thwarting our intentions, spoiling our relationships, replacing our sound instincts and feelings by a mere collection of opinions, and altogether preventing us from living our lives naturally as women."
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on March 15th, 2021 - 04:09 pm
Ai sorry, nu ja, domai jābū tādai, ka neintegrēts/neizprasts animus var radīt antipātijas un emocionālus sarežģījumus. Cik es pati saprotu, animus ir bezmazvai kā mītisks dzīvnieks, kas dzīvo manā psihē, bet nav gluži mana esence un būtība.. bet gan noderīgs kompanjons, ja es iemācos to/ar to saprast/ies. Laikam animus neintegrēšana var iznest viņa sliktos/shadow elementus, kamēr integrēšana ļauj izmantot viņa pamudinošos/konstruktīvos elementus.

Mans citāds bija, kā piekrišana, ka ja animus eksistē, tad es noteikti viņu bieži izjūtu kā traucējošu ietekmi, kas visu laiku slāpē kaut kādus manus dvēseles instinktus. Bet nu ne vienmēr, dažreiz, viņš tieši dod dvēselei spēku uzstāt uz saviem instinktiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on March 15th, 2021 - 04:49 pm
Šis ir interesanti, tieši nesen bija doma papētīt to animus/anima lietu. Man pēdējā laikā ir sajūta, ka trūkst tieši tās animus enerģijas, ka bez viņas vispār ir diezgan grūti izdzīvot pasaulē. Un it īpaši tā, kā tu saki - pat ja ir tie dvēseles instinkti, viņi var turpat arī ieslēgti nīkuļot, kamēr animus neiedod viņiem spēku izpausties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 15th, 2021 - 04:52 pm
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on March 15th, 2021 - 04:57 pm
Paldies! :)
(Reply) (Parent) (Link)