24 July 2011 @ 07:37 pm
 
esmu paaraak aiznjemta domaajot kaa dziivot dziivi, lai vinju uzsaaktu dziivot
all the money or the simple life honey

"Now when you're movin' to the city
You worry on your mental health
Yes you do, now
Oh, you gentlemen and ladies
You've got to be good to yourself
Mm-hmm
So get yourself into a ranch-style home
When the neighbor's never more than a stone's throw
Well I can tell you for the money
The simple life honey is good
Yes it is
Yes it's good

That's right
Yeah

Now there's a whole lot of faking
And takin'
And shakin' my hand
And when they tell you they love ya
They love ya like a one night stand
Mm-hmm
So if you're playin' in a rock and roll band
But still you're doing whatever the man says
Well I can tell you for the money
The simple life honey is good
That's right
Yes it's good

Uh-huh
Take care"
 
 
( Post a new comment )
sickboy[info]sickboy on July 24th, 2011 - 11:12 pm
Es esmu tik laimīgs, ka šī realitāte drīz beigs eksistēt (zemākajās dimensijās). Man nav vajadzīga ne pasaule, ne draugi, ne nauda, ne dzīve. YES!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 24th, 2011 - 11:48 pm
vieniigais ko domaaju, ka taa uzskatiit ir paarsteidziigi un nekas apkart neliecina, ka kaut kas beigsies, viss driizaak liecina ka viss turpinaasies, so manupraat clveekiem vjadzeetu fanaatiskas ticeeshanas vietaa kultiveet domu 'we shall see' veel man shkjiet ka cilveeki bez citiem cilveekie ir nepilniigi un nedabiski
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 25th, 2011 - 12:03 am
Protams, we shall see, bet es vācu info internetā par šo tēmu, piemēram Martina Lutera Kinga mazdēls Anthony Kane http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/exopoliticsradio-org-a-conversation-with-et-contactee-anthony-kane-on-the-dimensional-shift interesanta intervija. Vinjam sanaaca kontakts ar citplaneetieshiem deelj kaa sanaaca suudi ar Amerikas policiju deelj kaa vispaar vajadzeeja paarcelties uz Kanaadu. Neizskataas peec shizofreenikja. Un George Kavassilas: http://www.youtube.com/watch?v=IZDcn-LJNlo Tas pats info, kontakti ar tiem pashiem citplaneetieshiem, vinjsh savu info piedaavaa pa briivu, nepelna ar to naudu, neizskataas peec shizofreenikja. Tieshi otraadi - paklausoties vinja info, viss nostaajas savaas vietaas.
Tad veel ET contactee Braziilijaa: http://www.youtube.com/watch?v=GnjLaS1hcOI - info par cilveeku evakueeshanu uz lidojoshajiem aparaatiem 2012tajaa. (saskan ar Anthony Kane un George kavassilas)
Un veel viens: http://www.youtube.com/watch?v=b2uYmUaHTU4 Te nav mineets preciizs laiks, bet teikts, ka tas notiks ljoti driiz (tam dzhekam bija bail vinjiem (citplaneeshiem) jautaat preciizu datumu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 25th, 2011 - 12:09 am
man tas shkjiet amusing un endearing kaa cilveeki izveelas nepaarbaudiitu informaaciju kam ticeet.
tu vari veikt izveeles un riikoties atkariibaa no taa kas tev ir acu prieksha un ir paarbaudaams, bet tik neaptverami kljuudainam un samociitam izzinju avotam kaa cilveeku runaashana un viedoklji ticeet ir absoluuts nepraats.
es pati labpraat ticeetu taadaam utopiskaam naotnes viizijaam, ja es to izjustu savaa buutnee, savaa galvaa, intuitiivi, bet taa nav
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 25th, 2011 - 12:19 am
Jā, bet mums, cilvēciņiem jau netiek teikta patiesība. Kāpēc ASV valdība būvē grandiozas pazemes bāzes? Ir intervijas ar insaideriem, viņi zin, kas drīz sāksies. Cilvēciņi turpina iet uz darbu un mājās, skatīties TV un domāt, ka nekas nenotiek un tas ir saprotams, ka vadītāji grib, lai cilvēciņi tā domā. Ir jāskatās un jādomā tālāk par to, ko māca skolā un ko stāsta TV, jo tā nav patioesība.
Runājot par intuīciju, jā. Ja tu to nejūti, tad tevi tāda informācija neaizsniegs. Jo, ja tu to nejūti, tu varbūt tiešām to nepieredzēsi. Es izdomāju, ka mēs atomātiski atsaucamies un rezonējam ar tādu info, kuram ir kaut kāds sakars ar to, kas reāli ar mums notiks. Jo mēs savu dzīvi jau esam redzējuši un izplānojuši pirms iemiesošanās šeit.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 25th, 2011 - 12:28 am
tev shkjiet, ka cilveeiem daudz ko nepasaka, bet kapeec tev shkjiet, ka ir daudz kas ko pateikt? kaapeec tiem, kas saka, ka ir daudz kas, ko nepasaka tavupraat ir taisniiba?
es saprotu ko tu doma ar informaacijas atnaakshanu, shkjiet, ka randomly bet ziimiigi tu redzi bits and pieces visaa informaacijas kopuma, kas sasaucas un veido gjeniaalu veselumu, visur raadaas ziimes. bet viss ir tikai tik iists cik mees tam pieshkjiram domu energjiju. viselementaaraakaas un nenoziimiigaakaas lietas var kljuut dramtiskas ja uz vinjaam koncentreejas.
es neko laikam tik aizgraabti neesmu gidiijusi kaa naakamos 1-3 gadus, lai redzeet kas no taa visa ir taisniiba un kas nav.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 25th, 2011 - 12:34 am
Ir cilvēki, ka "pieņem nepārbaudītu informāciju" un ir cilvēki, kas vispār neuzņem informāciju. Internetā tagad ir TIK daudz informācijas, wow, tā ir īsta puzzle manam prātam. Tas ir interesanti vākt kopā puzles gabaliņus un atrast bildi. Nav jau jāpieņem viss uz ticību, ir jāatrod vissakarīgākā bilde. Ateisms neko nepaskaidro. Reliģijās arī ir lieli trūkumi. Tad kas ir patiesība? Jāizmanto sava intuīcija un loģiskā domāšana.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 25th, 2011 - 12:52 am
vaacot taadus puzles gabalinjus tu saliec skaistu bildi, bet vai bilde ir patiesiba?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 25th, 2011 - 12:58 am
Nekas šajā pasaulē nav tāds, kā tev liekas tas ir. Nekas šajā pasaulē nenotiek tā, kā tev liekas tas notiek. Bet, ja tu nonāc pie konceptiem, kas visus pasaules notikums atkal un atkal iekļauj bildē, tad var teikt, ka tu esi tuvu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 25th, 2011 - 09:59 am
domaaju, viss ir apshaubaams un izveeleeties ko tu gribi neapshaubiit tikai taapeec, ka tas shkjiet pivilciigi ir nedaudz iedomiigi un taking shortcuts
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 25th, 2011 - 01:27 am
"esmu paaraak aiznjemta domaajot kaa dziivot dziivi, lai vinju uzsaaktu dziivot" - esi redzējusi filmu dorian blues ? treileris gan neparāda labāko, bet, tici man, šī filma ir ļoti lieliska, arī tieši attiecībā uz overanalysing issues, man liekas, Tev varbūt varētu patikt. es katrā ziņā ļoti spēju identificēties ar dorianu, es tikai pagaidām vēl nezinu, vai man tas kāda veidā palīdz[ēja], hah. still, you could watch it, if you have time (:
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 25th, 2011 - 12:39 pm
bet taa filma tachu par gejiem..?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 25th, 2011 - 02:26 pm
meh, kāpēc visiem vienmēr liekas, ka ja filmā ir kaut kāda gay theme, tad tas ir viss, kas tur ir?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 25th, 2011 - 08:21 pm
nee nu parasti filmaam ir galvenaa teema un viss ir veerpts ap to teemu. protams var jau panjemt atsevishkjas detaljas un skatiities uz vinjaam individuaali, bet tikuntaa tam nav noziiimes ja vinjas nav njemtas galvenaas teemas kontekstaa. bet es noskatiishos cheerio
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on June 17th, 2012 - 10:17 am
outlet
There's noticeably a bundle to find out about this. I assume you made sure good factors in options also. http://www.lovingguccishop.com outlet (http://www.lv-online-shop.net)
(Reply) (Link)