sickboy ([info]sickboy) wrote on July 25th, 2011 at 12:03 am
Protams, we shall see, bet es vācu info internetā par šo tēmu, piemēram Martina Lutera Kinga mazdēls Anthony Kane http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/exopoliticsradio-org-a-conversation-with-et-contactee-anthony-kane-on-the-dimensional-shift interesanta intervija. Vinjam sanaaca kontakts ar citplaneetieshiem deelj kaa sanaaca suudi ar Amerikas policiju deelj kaa vispaar vajadzeeja paarcelties uz Kanaadu. Neizskataas peec shizofreenikja. Un George Kavassilas: http://www.youtube.com/watch?v=IZDcn-LJNlo Tas pats info, kontakti ar tiem pashiem citplaneetieshiem, vinjsh savu info piedaavaa pa briivu, nepelna ar to naudu, neizskataas peec shizofreenikja. Tieshi otraadi - paklausoties vinja info, viss nostaajas savaas vietaas.
Tad veel ET contactee Braziilijaa: http://www.youtube.com/watch?v=GnjLaS1hcOI - info par cilveeku evakueeshanu uz lidojoshajiem aparaatiem 2012tajaa. (saskan ar Anthony Kane un George kavassilas)
Un veel viens: http://www.youtube.com/watch?v=b2uYmUaHTU4 Te nav mineets preciizs laiks, bet teikts, ka tas notiks ljoti driiz (tam dzhekam bija bail vinjiem (citplaneeshiem) jautaat preciizu datumu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: