01 February 2021 @ 08:40 am
 
Es nesaprotu, kāpēc būtu tik slikti, ja tie, kas ir izdomājuši ronas vakcīnas, iedotu recepti visiem pārējiem, lai katra valsts varētu pati sev saražot šīs vakcīnas. Tad nevienam nebūtu jāstrīdās, visi spētu izvakcinēties, un pasaule būtu brīva no ronas. Varbūt jau es atkal visu nerubīju, bet man atkal izskatās, ka cilvēki nav piedienīga tauta. Un nekāds cipļu risinājums, lai radītu saticību un harmoniju uz Zemes, viņiem nepalīdzēs. Cilvēki strīdēsies un skaldīs matus, būs savtīgi un nicinās kaimiņu mūžīgi mūžos.
 
 
( Post a new comment )
gnidrologs[info]gnidrologs on February 1st, 2021 - 10:54 am
Nav jau zināms kāda gēnu inženierija tajās receptēs iekšā.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 1st, 2021 - 11:01 am
Es ļoti šaubos, ka tur iekšā ir kāda tīša inžinērija. Kā jau kāds rakstīja, ja baigi gribētu ar cilvēkiem izrēķināties vai atrast jaunus veidus kā viņus kontrolēt, tad iet cauri kam tādam kā pandēmija + čakarēties ar vakcīnām, riskējot ar multiple civil war stuations all over globe, ir totāli tizla un neefektīga metode. Tad pandēmija būtu saorganizēta dramatiskāka, kas ļauj jaunākus cilvēkus, un vakcīnas izrullētas ātri un stratēģiski.

Visticamākais, ka tās vakcīnas nav īpaši veiksmīgas un atstās blaknes, bet tas arī viss..manuprāt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on February 1st, 2021 - 02:47 pm
Nē nu arī tas, ka iespējams bez ūber laboratorijām, kas pieejamas tiem farma milžiem nemaz nav tik viegli ko tādu ģenerēt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 1st, 2021 - 02:56 pm
Tad vajadzētu dalīties arī tehnoloģijās.. Ja gribētu atrast veidu, tad arī viņu atrastu.

Vnk šķiet kaunterintuitīvi un tbh zemiski, ka valstis ar kopējiem pūliņiem necenstos šito zarazu padzīt pēc iespējas ātrāk. Kāds labums savakcinēt vienu valsti, ja vien pilnībā nenoslēdz tūrismu? Tad jau tie savakcinētie tāpat tupēs un gaidīs vēl gadu kamēr pārējie savakcinēsies. Bet ja apvienotos un darītu kopā, tad tiktu sveikā moš līdz vasarai jau.

Tas tikai parāda, ka 'globāla' sabiedrība ir ilūzija un a sham, bad faith virtue signalling, jo pat viscivilizētākās woke valstis nav spējīgas solidarizēties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
extranjero[info]extranjero on February 2nd, 2021 - 01:05 am
Tehnoloģijas nav nekāds noslēpums. AstraZeneca aktīvi dalās ar valstīm, kas grib uzsākt ražošanu:
https://www.reddit.com/r/CoronavirusUK/comments/l9ak0v/countries_with_oxfordastrazeneca_vaccine/

Turklāt uz bezpeļņas principiem (pagaidām). Taču tehnoloģiski lietas ir sarežģītas, un ātri neko tur nevar izdarīt.

Bet ja tu runā par valstu valdībām, tad tās ir tik neefektīvas, ka vispār neko nespēj noorganizēt. Tik vien kā spēlēt karaļus savās karaļvalstīs un pasludināt lokdaunus. Tam daudz prāta nevajag.
(Reply) (Parent) (Link)