11 January 2021 @ 01:39 pm
 
No vienas puses man banošana no Twittera un tā Pārlera aiztaisīšana šķiet, ka vidējs free speech breach. Bet no otras puses, visi tie lūzerīgie angsty, cry-baby, emo džeki, ieskaitot Trumpuli, reāli uzvedās kā ekstrēmisti un teroristi, kuriem būtu pohujā nogalināt random cilvēkus. Tāpēc tas ir kopumā apsveicami, ka viņus nobano, atceļ un aizslēdz, jo tā ir pareizā morālā rīcība pret terorismu. Ja mēs to nedarītu, tad tikai pierādītu, ka kristīgās morālās normas vairs neeksistē un anarhija un galināšana var brīvi valdīt. Ja jūs domājat citādāk, tad jūs neesat labāki par kaut kādu ultorn-Kantu.

Galvenais vienmēr atgriezties pie Desmit Baušļiem, tas vienmēr palīdz riskantās morāli dilemmiskās situācijās.
 
 
( Post a new comment )
lilja_brik[info]lilja_brik on January 11th, 2021 - 04:56 pm
nu ja godīgi man šķiet, ka tur vnk briest tumsas armija, kas turklāt pārsniedz ASV robežas, par to liecina diezgan daudz faktu, pat visas emocijas aside. un nevienam tas nav tik labi redzams kā soc medijiem, kuri tad arī ir visvairāk nomīzuši. laiks pārlasīt Hariju Poteru vai atkal noskatīties zvaigžņu karus
(Reply) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 06:10 pm
Socmediji ir daļa no tumsas armijas. Big tech ir globālās diktatūras Informācijas Ministrija.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 06:31 pm
Es gan domāju, ka tā ir cilvēku mītiskā domāšana, un lietas ir daudz vienkāršākas. Vai arī, patiesībā es vienkārši pārāk daudz lietas nezinu, lai tam piekrist. Bet to mazumiņu, ko es zinu, un ari tikai pēc intuīcijas, es varu teikt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 07:45 pm
Socmediju darbības ir labi redzamas un dokumentētas. Cenzūra un politiskā tīrīšana ir reāla un visapņemoša. Nav vajadzība neko izgudrot šajā sakarā. Ir vienkārši jāizlemj vai esi par vai pret vārda brīvību. Vai esi par sovoka atgriešanos vai nē. Ļoti vienkārši.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 07:52 pm
Iedziļināties vienmēr ir laba doma. Lietas ir vienkāršas, bet nevar aizbildināties ar vienkāršību, kad runa iet par vardarību. Es jau izklausos pēc papagaiļa, bet neko citu es pateikt nevaru/nemāku.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]formica on January 11th, 2021 - 09:28 pm
Iedziļināties
https://youtu.be/lYdn3kHDoc4

Barnes Law var paliidzeet
(Reply) (Parent) (Link)