14 October 2020 @ 07:52 pm
 
Ah, man tagad gribas zinaat visu man interesanto cibinju astrologjijas, lai saprastu, kaapeec man vinji tik gardi lasaas un interesee. It sevishkji kaadi jums ir saules, meeneshi un veneeras un ascendanti.

No mistery, plain star science.
 
 
( Post a new comment )
restart[info]restart on October 15th, 2020 - 08:30 pm
Paldies. Ļoti interesanti. Es tā saita aprakstu īsti līdz galam neizlasīju, jo garš. Mēness strēlniekā bija aprakstīts it kā es būtu kāds hiperaktīvs ekstraverts aktīvists, kas nu galīgi nav.
Aunisms manī ir gana izteikts, par jaunavas pusi - uz to pusi ir, neesmu un necenšos būt perfekts plānotājs, bet plānot nākas un jūtu tādu nepieciešamību. Ir jautājumi, kuros esmu perfekcionists.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
restart[info]restart on October 15th, 2020 - 08:32 pm
Ā, jaunava atkrīt :D. Par skorpioniem es pavisam neko nezinu.
(Reply) (Parent) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on October 15th, 2020 - 08:49 pm
Drusku jaucos pa vidu, bet - pēc ascendenta Tu galīgi neizskaties pēc hiperaktīva ekstraverta, tur Saturnā ir tieši tāds liels perfekcionisma, izturības, noslēgtības faktors, plus vēl Skorpions, kas ir diezgan noslēgta, aizdomīga, pat paskarba zīme, kam vienlaikus ir izteikts talants iedziļināties, izpētīt līdz pašiem pamatiem to, kam ir pievērsies, bet drīzāk tādā intuitīvā, gut feeling, nekā racionālā veidā. Bet šie ir horoskopa sektori, kas atbild par "ārējo tēlu", un tam cauri var iziet tas, kā tu pats jūties par sevi, un, piemēram, Mēness Strēlniekā savukārt norādītu uz atvērtību, sabiedriskumu, vēlmi iepazīties ar daudziem dažādiem cilvēkiem, plus vēl Urāns, tātad, jo ekscentriskākiem, jo labāk. Plus vēl jau pieminētais jūtīguma un sapņainuma aspekts, ko dod Venera Zivīs, bet kopumā izskatās, ka Tev ir spēcīgs uguns elements, kas liecinātu par impulsivitāti, apņēmību, lielu enerģiju, to, ka dari lietas uz iedvesmas viļņa, un šajā ziņā tas "ārējais" Saturns Skorpionā uz ascendenta pat ir tāds kā konfliktējošais faktors.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
restart[info]restart on October 15th, 2020 - 09:09 pm
Paldies, arī ļoti interesanti :).
Nu, kā - vispirms uztaisu aizdomīgu seju, cenšos sajust interesējošo problēmu līdz pamatiem un tad sajūtu iedvesmu (vai nesajūtu un zaudēju interesi) un triecienveidā ķeros jautājumam klāt :). Vispār es tā tiešām daru, bet man līdz šim šķita, ka tā dara bezmaz visi. Līdzīgi ar jūtīgumu un sapņainumu, protams, es savā ziņā tāds esmu un man liekas, ka tādi ir tik daudzi, ka tas nekas īpašs nav.
Man arī patīk cilvēki, patīk šo to uzzināt par viņiem, ne velti es lasu cibu :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on October 16th, 2020 - 11:36 pm
Apmēram tā. :D Vispār jau tā astroloģijas simbolu un interpretāciju sistēma pati par sevi ir diezgan smalka un katra karte izskatās diezgan individuālistiska, ja visu saliek kopā. Cits jautājums, vai atbilst konkrētajam indivīdam.
(Reply) (Parent) (Link)