23 February 2020 @ 10:50 pm
 
Shodien resiitii Tibits redzeeju Greetu Tunbergu. Londona innit. Vinja bija mazinja, iisinja, tievinja, baala un zheelojama, kraameeja sev uz shkjiiviisha daarzeniishus. I will never diss her again :'(
 
 
( Post a new comment )
Erevāna Karavāna[info]etiiopiia on February 24th, 2020 - 03:42 am
greetai jāiedod normāli paēst
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 24th, 2020 - 12:06 pm
Jaa.. es nezinu vai vinja ir vegaane vai kaa, bet vinjai uzlabotos dziives kvalitaate, ja vinja eestu vairaak zivis. Vinja izskatiijaas peec gjindeniisha.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on February 24th, 2020 - 04:31 pm
bet moš viņai patīk viņas šībrīža dzīves kvalitāte un tas ko, cik un kā, kur, kad un kāpēc viņa ēd. galu galā tā ir tikai viņas vienas pašas darīšana
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 25th, 2020 - 11:57 pm
Nu jaa, bet vinja izskatiijaas vaaja un nomaakta.
(Reply) (Parent) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on March 4th, 2020 - 11:37 pm
Viņas patika/nepatika ir pilnīgi nenozīmīga un paralēla viņa objektīvajam miesas stāvoklim. Pilns ar bērniem Rietumos, kuri dabon Āfrikas cienīgu malnutrition, jo vecāki kreizī ļevoki ar veģefetišu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on March 5th, 2020 - 12:01 am
Nu bet vai tad no tava skatu punkta par to nevajag uzsaukt tostu un priecāties? Pēc tavas teorijas apmirs kreiso ļevoku vegānbērniņi un bērnu bērniņi, ja tādi vispār radīsies un paliks vairāk resursu sārtvaidzīgajiem nacionālistu gaļēdāj-anšiem-un-grietiņām. Varbūt kļūs tik stipri, ka kāds pat pagrābs sūdu/siena dakšas rokā, un aiztrieks tev nepatīkamās nokrāsas cilvēkus atpakaļ no kurienes nākuši, hail sparta and everything

(man šķiet, ka tas, ko viņa ēd un viņas objektīvais miesas stāvoklis tāpat ir viņas pašas un viņas vecāku daŗīšana. tāpat, kā nav mana daļa skaitīt, cik karbonādes Tu patērē ikdienā, vai tava daļa, skaitīt manas salātlapas)
(Reply) (Parent) (Link)
gedymin[info]gedymin on February 24th, 2020 - 07:15 pm
Man liekas, viņu nostādīt upura lomā ir kaut kāda kognitīvā disonance. Bet vispār, ja tā viņa no malas tiešām atstāj tādu iespaidu, tad tas ir iedvesmojoši - ir forši, ka sanācis tik sasniegt par spīti savam izskatam ar tādu pirmo iespaidu.
(Reply) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on March 4th, 2020 - 11:38 pm
Viņa neko nav sasniegusi, jo ir lelle slīpētu pieaugušo rokās. Pa lielam viņas liktenis ir līdzīgs pedofilu upuru dzīvei.
(Reply) (Parent) (Link)