07 June 2011 @ 02:59 pm
puteklji  
kurts.
when I'm walkin' my head is practically draggin'
yeah and all I ever see is just a whole lotta dirt
my whole life's been one long running gag

kaapeec VIENMEER visiem shkjiet ka tu citiem vari paliidzeet un iestastiit kaut kaadu neeksisteejoshu galeeju patiesiibu, jo tu to redzi tik skaidri. kaapeec citiem uzkundzeeties ar to ka vinjiem nevajag sevi ieniist jo vinji ir mirdzoshs potenciaals, kameer pats tu apzinies, ka tas potenciaals tev ir vieniigi kaa beernu pasaka. un potenciaalam nav nekaada sakara ar realitaati, taas ir tikai zvaigsnes kosmosaa kuras sen ir apdzisushas, vienkaarshi mees vinjas veel redzam, lai vienmeer atcereetos un sevi shaustiitu.
i don't see it, nogurdina cilveeki kas histeeriski kara laikaa meegjina panaakt prieku. dziive ir slikta un man ir apnikushi visi kas saka ka taa nav. kameer visi pasaules cilveeki nenoliks visu ko vinji nes un nepadosies un neraudaas un neatziisies kas viss ir slikti, tikmeer viss buus nekaartiigs un putekljains un vinji nevarees buuveet jaunas prieka dimensijas no taada tiira saakuma.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on June 10th, 2011 - 06:17 pm
tas, kas ir un kas nav adekvāta realitātes uztveršanu nav viennozīmīgi, vispār nav nosakāms, ja. kas vispār ir realitāte, mums tāpat tiek tikai tie uztvērumi, tāpēc nav iespējams teikt, ka viens vai otrs realitētes uztvērums ir adekvāts un cits nav. es nedomāju, ka es vai nora, vai vēl kāds cits redz realitāti "pareizāk" vai "nepareizāk" kā Tu, jo visi uztvērumi ir tikai interpretācija un NEVIENAM no mums nav pieejas kaut kādai "objektīvajai realitātei". fenomenolõģija, bļe. vienu interpretēšanas veidu sauc par neirotismu, citu par kaut ko citu, bet nevienam nav tiesību teikt, ka kāds no šiem variantiem ir pareizāks. var izmantot visādus kritērijus, piemēram, "es acīmredzami jūtos labāk nekā tu" vai arī "manam redzējumam piekrīt tādi un tādi cilvēki", vai arī "a man šitā patīk", bet nevar teikt, ka viena interpretācija ir adekvāta un cita - nav. jo tam nav nekāda pamatojuma, nekādu pierādījumu, izņemot interpretācijas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 10th, 2011 - 08:22 pm
mani diezgan kaitina apgalvojums, ka nav VIENA objektiiva realitaate, jo vinja ir. vinja nav 100%iiga, bet ir un ja taadas nebuutu, tad nebuut nemaz iespeejama vinjas interpretaacija.
es nezinu vai tas ir tas ko tu domaaji, bet mans point ir, ka lielaakaa dalja realitaates visiem ir vienaada, pukjes ir skaistas, uudens ir slapjsh, taadas lietas, ko nevar reaali interpreteet citaadaak, kas nieciigam minimumam shkjitiis varbuut tikai pavisam citaadaakas. un par to es arii runaaju, sakot, ka daudz kas ir slikti un to nevar nepamaniit.
un man nepatiik doma (kaa man shkjiet kaa tas ir domaats par neirotikjiem) ka ja tu redzi sliktas lietas apkaart pasaulee (un vinju ir tik daudz!) un vinjaam pieveers uzmaniibu tad tu esi neirotikjis, bet ja tu vinjas ignoree un vinjas tev ir daudzmaz vienaldziigas tad tu esi veseliigs cilveeks.
es biezhi pati sev liekos kaa kaut kaada liekuliiga lose, bet nu es nevaru priecaaties, ja zinu, ka maniem tuviniekiem vai pat sveshiem cilveekiem un pashai maatei zemei kaads dara paari. thats all
(Reply) (Parent) (Link)