([info]methodrone) wrote on June 10th, 2011 at 08:22 pm
mani diezgan kaitina apgalvojums, ka nav VIENA objektiiva realitaate, jo vinja ir. vinja nav 100%iiga, bet ir un ja taadas nebuutu, tad nebuut nemaz iespeejama vinjas interpretaacija.
es nezinu vai tas ir tas ko tu domaaji, bet mans point ir, ka lielaakaa dalja realitaates visiem ir vienaada, pukjes ir skaistas, uudens ir slapjsh, taadas lietas, ko nevar reaali interpreteet citaadaak, kas nieciigam minimumam shkjitiis varbuut tikai pavisam citaadaakas. un par to es arii runaaju, sakot, ka daudz kas ir slikti un to nevar nepamaniit.
un man nepatiik doma (kaa man shkjiet kaa tas ir domaats par neirotikjiem) ka ja tu redzi sliktas lietas apkaart pasaulee (un vinju ir tik daudz!) un vinjaam pieveers uzmaniibu tad tu esi neirotikjis, bet ja tu vinjas ignoree un vinjas tev ir daudzmaz vienaldziigas tad tu esi veseliigs cilveeks.
es biezhi pati sev liekos kaa kaut kaada liekuliiga lose, bet nu es nevaru priecaaties, ja zinu, ka maniem tuviniekiem vai pat sveshiem cilveekiem un pashai maatei zemei kaads dara paari. thats all
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: