16 November 2018 @ 08:13 pm
 
Ok, Latvijā atgriezties nav vērts, jo viss ir izpostīts uz mūžiem, kā jau Baba Vanga teica. What the actual fuck? It really hurts my feelings, kā Vējonim viss ir pohujā, es neticu viņa asarām un viņa centieni ir nožēlojami, kā vinš var dzīvot kā vīritetis un būt tik vārgs. Kas viņš neredzējā kā Bordāns staigāja kalnā zem ābelēm? Vai viņš netic mīlestībai un dainām un iespējai? Clueless! Viņš burtiski ir aizcirtis durvis sejā zelta Lāčuplēsim, lai mājā ielaistu sūdainos velna brāļus psihopātu un haļavņiku. Šī Laimdota vairs nespers kāju šeit darvas birstalā, kur žurkas glūn zem glumjiem nogalināto bērzu stumbeņiem. Bet es gribēju spert! Kā viņam var būt tik krasi vienalga par manu likteni? Dzirkstoša mācība visiem ideālistiski domājošajiem cilvēkiem zem 30, kuri vienkārši nav dzīvojuši pietiekami ilgi, lai apjēgtos, ka tas kā viņu vecāki lamā cerību, ticību un mīlestību valdības kontekstā ir leģitīmi un vēlami. 

Vairs neiešu ne uz 100-gades dievkalpojumu, ne koncertu, ne neko. Varbūt Latvija ir kaut kāda iedoma manā atmiņā, tā kā tie sapņi, kas izklikās īstāki par patiesību, bet ir tikai kognitīvi sprakšķi, kas neatstāj noturīgas sekas. Šis gandrīz vai ir smeķīgs aizbildinājums nihilismam, ja vien man tiešām sirsniņa nedrebētu politiskās sāpēs.

 
 
simfonija: Rationale - Fuel To The Fire
 
 
( Post a new comment )
restart[info]restart on November 16th, 2018 - 10:55 pm
Tu ļoti pārspīlē prezidenta un valdības nozīmību attiecībā pret Latviju. Latvija nav valdība un prezidents un nekad arī nebūs. Neļauj tam politiskajam sviestam, cilvēkiem, kurus tu varbūt pat ne reizes dzīvē neesi redzējusi, būt ar tik lielu ietekmi savās domās.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 16th, 2018 - 11:29 pm
Es tak zinu. Man vienkārši patīk dramatiski izsmiet pašai savas infantīlās pretenzijas, jo nav nekā cita ko darīt. Atvainojos, ka jums tas jālasa!
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis2 on November 17th, 2018 - 01:22 am
Pār indīgajiem nīkuļliberāļiem-shēmotājiem un viltusnacionāļiem nāks Tā Kunga taisnā tiesa.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 17th, 2018 - 12:21 pm
I guess that will have to do.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]hauf_milk on November 17th, 2018 - 12:38 pm
Tas tiešām bija oh oh, kad ejot garām tv, šito dzirdēju. Pūstošajiem rupučiem vēl itin spēcīgas ķepiņas. Vemt gribās.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 17th, 2018 - 12:45 pm
Jā, es vienkārši nespēju noticēt, kā var būt tik klaji pohujā, un kā var izlikties, ka jebkas var būt normāli vairs jebkad.
(Reply) (Parent) (Link)
Skabičevskis[info]begemots on November 17th, 2018 - 12:56 pm
Vai nu tas bija smalks sarkasms vai ko gan citu tam Vējonim bija darīt?

Pirmo roku viņš iedeva Bordānam kā vrode sakarīgākā spēka pārstāvim. Visu tālāko Bordāns izdarīja pats.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on November 17th, 2018 - 03:29 pm
Nu jā, bet kāpēc viss nevar notikt tā, kā es savā ideālistiskajā prātā biju iztēlojusies? Isumā, Bordāns viens pats izglābtu Latviju no postošajām pasaules tendencēm, un viss pārklātos sidrabiņā, un visiem cilvēkiem nokārtotos pilnībā dzīves, un valdītu saticība, pārticība un transcendentāls prieks, cilvēki pusgadu svinētu Jāņus un pusgadu reflektētu par Jēzu, neviens nekad neslimotu, un visiem būtu daudz dārzeņu, ko ēst un arī ērtas, siltas kurpes un runas brīvība, un rādītu daudz, kvalitātīvas teātra izrādes. Tagad tas vairs nav iespējams dēļ Vējoņa pārāk racionālā (sliktā, nosodāmā nozīmē) lēmuma.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis2 on November 18th, 2018 - 01:19 am
Visu tālāko izdarīja Bordāns jeb tomēr vecie Par! nīgruļi (t.i., tipiskajiem vienotībniekiem), kuriem tik padod piesaukt mūžīgo frāzi un argumentu pat “politisko kompromisu” un citu nejaucību mākslu. Par vienotībniekiem un komuni-zemniekiem jau nav pārsteiguma, dusmas ir par to, ka NA ir ērtāk un izdevīgāk būt kopā ar it kā sevis nomināli nīstajiem liberastiem un komunistiem, nevis ideoloģiski visnotaļ tuvo Bordānu. Atliek vien tikai iedomāties Jaunupa un Pūces ciniski “reālistiskos” ģīmjus..
(Reply) (Parent) (Link)