12 December 2016 @ 06:32 pm
iela  
veelaizvien viena no manaam miiljaakajaam lietaam vispaar dizivee ir dzeerumaa vazaaties pa ielaam vakaraa vai naktii, vienai. viss ir blurry un akuuts un man sirds veljaas aumaljaam aaraa, un i feel rythmed and bouncy and down with this shiz, un es tad juutu eksistences esenci, jo es esmu taas very portal.

senaak man bija sajuuta, ka es gaistu un, un izpleenu un no manis pluust aaraa siltais dziiviibas eeteris, liidz es palieku auksta un neitraala un caura, burtiski vienkaarshi sapluustu ar trotuaari un lietuu piloshiem zariem. jebkad, kad izjuutu truukumu vai skumjas vai dusmas vai jebkuru no shitiem.. shitiem. bet tagad, es juutos contained. viss kas mani atstaaj, paliek un baro un stiprina.. mani. it kaa es buutu iesleegta necaursitamaa, muuzhiigi ontologjiskaa esiibas kupolaa. bet ne iesleegta, bet driizaak ielikta taa droshajaa centraa. everything that leaves me bounces back to me in some way, it is there somewhere and it is mine, un bezmazvai jo taalaak tas aizsniedzas, jo varenaaka un stipraaka es esmu.

bezmazvai, kaa es buutu divi cilveeki - viens ir es, un otrs ir tas kursh ir pieredzeejis visas hranjas, un mees viens otru stiprinaam, un ja viens paliek vaajsh, tad otrs uznjemsies dziives neshanu, un shaadi mees nevaram zaudeet.
 
 
( Post a new comment )
(Anonymous) on December 12th, 2016 - 09:08 pm
https://laacz.lv/apostrofs/

https://laacz.lv/tmp/conv.php

(ja varbūt bail no saitēm, tad tās ved uz latviešu burtu ieviešanu un transliterāciju no aa, ee, snhnj bnj murga)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 12th, 2016 - 09:12 pm
paldies, bet man shaadi ir eertaak rakstiit. atvainojos, ja tas ir murgs, bet visticamaak paliktu taads pats murgs arii pareizaa latvieshu valodaa!
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on December 12th, 2016 - 11:17 pm
Varbūt viņai patīk šādi rakstīt, who cares.
(Reply) (Parent) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on December 12th, 2016 - 09:27 pm
man arī "dzeerumaa vazaaties pa ielaam vakaraa vai naktii, vienai"
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 12th, 2016 - 09:53 pm
jaa!
(Reply) (Parent) (Link)
Eos[info]eos on December 12th, 2016 - 09:55 pm
Es paraut šo pašu feeling varu skaidrā. Tikai jāvazājas līdz spēku izsīkumam, ka Tu aizmirsti kur esi, kāpēc esi un kā Tevi sauc.
(Reply) (Link)