16 April 2015 @ 03:15 pm
 
viens no skaudraakajiem garstaavokljiem ir taads, kas skan peec The National albuma Alligator. domas, ko domaat, kad juuties kaa iespundeets aukstaa, sapeleejushaa pagrabaa ar puvushiem kartupeljiem un deranged siskpaarnjiem kameer aaraa ir silts, rotaljiigs pavasaris:

*viss notiek taa kaa tam bija paredzeets notikt (time is a flat circle #rustcohle)
*es kaadu dienu buushu mirusi un shis buus vienalga and you can tell it to my lolkitten skeleton
*taa vienmeer ir bijis, kaapeec lai es sagaidiitu ko citaadaaku/labaaku
*es visu tikai iedomaajos
*'manis' nav

kad es skrienu parkaa un man pretii skrien kaads resns un aizelsies cilveeks, es vienmeer gribu vinju aptureet un pateikt, ka ja vinjsh beigtu sevii stuukjeet dziivnieku liikjus, sekreetus un vistu meeneshreizes, vinjiem buutu vieglaak paskriet. veel es katru reizi skrienot ceru, ka es izskrieshu cauri wormhole un nonaakshu forshaa dreamy meadow kur sekos forsha naakotne ar pretty, relaxing things an maybe no people
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 16th, 2015 - 05:55 pm
Mhm!!! Man tā ir, kad es skatos Ievas Pārvērtības. Vnk beidz zagt teliņiem pienu, neēsi bēbis, govs nav tava mamma!! Pārstāj ēst līķus un tev nevajadzēs pārvērtības.
(Reply) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 16th, 2015 - 06:02 pm
vispār jau Tu nevari zināt, vai tas resnais cilvēks, kurš aizelsies skrien Tev pretī, gadījumā nav vegāns un varbūt pat ilgāk par Tevi, jo nav taču tā, ka, vienkārši parstājot ēst dzīvnieku izcelsmes produktus, uzreiz automātiski kļūsti superfit and healthy. there's plenty of ways to be vegan, environmentally conscious and unhealthy. or vegan and fat, which doesn't automatically equal unhealthy.
(Reply) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 16th, 2015 - 07:13 pm
Viena lieta točna, man šķiet, ka es esot vegāns esmu kļuvusi daudz vairāk judgemental par šīm lietām.

Bet. Lai arī teorētiski ir iespējams būt unhealthy vegānam, kas visu laiku ēd oreos un doritos, tas ir ļoti unlikely ēdot whole foods kā dārzeņus, augļus, legumes etc. Un ir daudzi pētījumi, kas pierāda, ka vegāniem ir significantly mazāks BMI nekā dzīvnieku produktu ēdājiem, kā arī mazāks risks saslimt ar diabētu, sirds un asinsvadu slimībām etc.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on April 16th, 2015 - 07:33 pm
manas domas ir balstiitas uz statistiku. pasaulee ir tikai kaads 0.1% vegaanu, so iespeeja, ka man pretii skrien vegaans ir 0.1% :) varbuut, ka viens no tiem resniishiem kas man skriet pretii ir vegaans, bet paareejie visticamaak nava.

jaa ir vegaani kas paartiek no oreos and vegan cupcakes and tubs of hummus, bet man neshkjiet, laikam atkal peec statistikas, ka taadi cilveeki ir health-conscious un ir ieintereseeti fiziskaas aktivitaatees. lai arii es zinu vegaanes meitenes kas paartiek no avairaak kaa 3000 kalorijaam dienaa, bet nodarbojoties ar sportu ir ljoti skinny. so teoreetiski, ja ir resns vegaans, vinjam svaru buus nomest daudz vieglaak nekaa cilveekam kas uznjem dziivnieku holesteriinu un taukus.

anyways, my point is, ja tie rensiishi, kas man skrien pretii liikjus un sekreetus nomainiitu pret oreos, pat tad vinjiem kljuutu nesaliidzinaami vieglaak :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
authenticity[info]authenticity on April 16th, 2015 - 07:43 pm
es, šo lasot un simultaneously būdama vegāns, leksēju iekšā treknu sēklu maizi ar humusu... un paliku ļoti self conscious :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 16th, 2015 - 08:09 pm
hey man, it's good, kameer vien humus nav paarveerties par visu tavu dziivi :D es eedu tonnaam paartikas, kopsh esmu vegaans, bet neesmu pienjemeusies svaraa ne par graminju, tikai kritusies.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
authenticity[info]authenticity on April 16th, 2015 - 09:00 pm
es īsti nevaru pateikt, vai esmu kritusies svarā vai palikusi tāda pati, jo man nav svaru mājās, nu, varbūt drusciņ drusciņ esmu zaudējusi kopš pagājušās vasaras, kad konvertējos par vegānu, bet tas, ko toč esmu pamanījusi, ir tas, ka es jūtos daudz vieglāka un gaisīgāka :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 16th, 2015 - 10:36 pm
man tas pats, neesmu radikaali nokritusies, zinu ka ja sportotu biezhaak tad varbuut sanaaktu. bet turos veseliigaakaas normas robezhaas nekaa pirms gada pirms atmetu dziivniekus. bet jaa lieliskaakais ir jushanaas veseliigi un viegli at all times <3
(Reply) (Parent) (Link)
[info]imago_dei on April 16th, 2015 - 09:23 pm
naivi iedomājos, ka gribi viņam teikt "well done! keep going!" bet, palasīju tālāk - nope.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 16th, 2015 - 10:34 pm
es nevareetu teikt 'well done' par to ka vinjsh pats sev dara paari. tas ir kaa skatiities kaa heroiina atkariibnieks ieshljircina par ko juutas mazliet labaak un teikt 'well done'. es izjuutu tik skaudru empaatiju. bet katram savs celjsh ejams/skrienams, es tik pie sevis nodomaaju kaa buutu vieglaak :)
(Reply) (Parent) (Link)