16 April 2013 @ 07:44 pm
 
man shkjiet, ka vieniigais, ko daudzi cilveeki grib no dziives, ir straadaat ilgas stundas raushot naudu, un vakaros iet uz dazhaadiem baariem ar draugiem, lai runaatu par darbu un attieciibaam. bet man negribaas draugus un naudu, man gribas briiviibu un miilestiibu.
 
 
( Post a new comment )
apogs[info]apogs on April 16th, 2013 - 10:46 pm
paldiesdievam nepazīstu nevienu šādu no daudzajiem cilvēkiem
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 16th, 2013 - 11:10 pm
man shkjiet tas artkariigs no valsts sociaalajaam tendencem
(Reply) (Parent) (Link)
universflora[info]universflora on April 16th, 2013 - 10:59 pm
To velas visi!
(Reply) (Link)
[info]paarejoshs on April 17th, 2013 - 12:29 am
Novērojums precīzs. Diemžēl tā ir. Bet,manuprāt,jāsaprot arī..drīzāk-jāpieņem fakts,ka cilvēki ir tiešām ļoti dažādi,un iesp daudziem ar to arī pietiek. pietiek ar 'veģetēšanu'.
Tas vēl labi,ja šie cilvēki vēl iet uz bāriem un runā ar draugiem - ļoti daudzi nekur neiet un ar draugiem netiekās, jo varb pat tā īsti draugu nav,vai tiem neatliek laika,jo..jārauj nauda! apburtais loks.

Vispār tā ir liela tēma.un sarežģīta.nesaprotama. (arī brīvība/nauda līdzsvars) Man liekas,atrast īsto līdzsvaru mūsdienu pasaulē nozīmē krietni pietuvināties laimei.. (lai arī kas tā būtu) :)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]imago_dei on April 17th, 2013 - 03:16 am
Kas to lai zina, ko grib cilvēki, es nezinu. Varu novērot, ko vinji dara, bet tas nenozīmē, kas tas, viņu izpratnē, ir viņu dzīves ideāls. Kāds, kurš šobrīd novērotu mani, varētu sacīt, ka mans dzīves piepildījums ir rakstīt cibā komentārus un tā nu gluži nav (lai gan, protams, tas nav nekas baismīgs)
(Reply) (Parent) (Link)