31 May 2023 @ 07:16 am
 
Man ir žēl to nabaga Telegraph žurnālistiņu, kas raksta savus inteliģentos un concise rakstiņus par to, cik neloģiski un agresīvi ir trans aktīvisti un cik nosvērti un nevienam neko slitku nevēloši ir viņu iebildēji profesori un filozofu tantes. Bet protams. Tikai, ka jums ir bijusi dzīves pieredze, jūs zināsiet, ka nav iespējams ne debatēt pat ne iepīkstēties pret narcisistiem un neirotiķiem. Jebkurš vārds no jūsu mutes viņu aklajām acīm un nedzirdīgajām ausīm ir tikai kārtējais mortālais victimisation un izaicinājums un dead trans kid. Nemēģiniet pat sevi attaisnot ar savu slepkavniecisko loģiku, nosvērtību un patiesību.

But I guess, you have to keep writing un pateiktie vārdi pat nekurienes vidū ir egregors.
 
 
( Post a new comment )
gnidrologs[info]gnidrologs on May 31st, 2023 - 12:13 pm
Possessed by evil.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 31st, 2023 - 02:05 pm
Are they tho? Maybe I am really lacking, bet es nesaprotu to procesu, kā cilvēki tik elementāri var ļauties tāāādiem maldiem. Kā tāds fenomens vispār ir iespējams? Un ja sātanam ir tik viegli pozesot,tad kāpēc viņš to nav izdarījis ar visiem cilvēkiem? Anyway,
It is certainyl mental posession of some sort, where one needs an exorcist not a diplomat for sure.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on May 31st, 2023 - 09:50 pm
Jo mūsdienās Sātana kalpi dominē politikā, medijos, akadēmijā. Šie priesteri ir meistarīgi hipnotizētāji, kas ar maldiem un viltu prot viegli apstrādā naivo ganāmpulku, bet vieda gana-kareivja, kas to pasargātu no viltus praviešiem un maldu mācībām kā senāk, vairs nav.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ctulhu[info]ctulhu on June 1st, 2023 - 05:48 pm
Kāpēc tad jūs neuztaisījāt viedu kareivi no katra?

Nebūtu ganāmpulka :)
(Reply) (Parent) (Link)
###[info]terrifyer on June 12th, 2023 - 11:13 pm
sātans, šmātans
vnk life is too easy. ir laiks huiņai un bezsakaram. ir resursi huiņai un bezsakaram. nav jāstāda kartupeļi un tapēc var domāt/uztraukties/cīnīties par huiņu un bezsakaru.
aiziet! viena diena godīgi pelnot maizi grūtā ceļā un ekšuly domājot par izdzīvošanu un bļe imo nebūs kkā laika huiņai un bezsakaram.
(Reply) (Parent) (Link)