29 April 2023 @ 10:47 am
Last of us  
"One fascinating dollop of history Doucleff shared came from the book Dream Babies, written by British writer Christina Hardyment. Hardyment researched the origins of modern parenting advice. She found that most came from the 1700s and 1800s, when predominantly male doctors who worked predominantly at foundling hospitals began prescribing practices to their nurses, who generally cared for dozens or hundreds of babies at once.

Alas, the prescribed practices were counter to thousands or tens of thousands of years of maternal history of caring for babies. For instance, the advice that you ought not to rock babies to sleep, that you ought to sleep train your baby and physically separate babies from others at night, and that babies should be fed on a schedule, not on demand."

Funny, gan par šo, gan par transnation, gan jau par citām lietām, izskatās, ka daudzu moderno ideoloģiju un trendu sākumi ir kaut kādi sad and angry loxi psihopāti, kas ir sātana atšķēlušies no visa dabiskā, dievišķā un labā, un savu dusmu un nihilisma vadīti fantazē sadistiskus sapņus, un pārdod tos garīgiem ubadziņiem. Labākajā gadījumā inept sausiņi, kas vienkārši nav ierubījušies in nature, universe and everything, bet ir pietiekami ražīgi psihopāti, lai gaumīgi un glancēti savus melus pasniegtu.

Ir tik skumji, ka cilvēki ir tik apjukuši un akli, un šo sātanisko ideoloģiju spoku apsēsti visās frontēs.
 
 
( Post a new comment )
putns[info]dumshputns on April 29th, 2023 - 01:11 pm
Tu esi tik traki to dēmonu apsēsta, ka visur viņus redzi :D. Bet varbūt tie ir cilvēki, kuri, nostādīti aci pret aci ar sarežģītu situāciju, to neizprotot un, esot par to atbildīgi, dara, kas nu viņu ierobežotajos (un pašu traumas iespaidotos) spēkos iespējams. Iedomājies, tev ir desmit māsas un pieci simti mazu bērniņu. Kā nodrošināt to, ka viņi visi ir paēduši, un izgulējušies, es domāju tur jau jebkurš lēmums ir caur sērām un izmisumu pieņemts. Jo es pieņemu, ka cilvēkiem ir sirdis.
Toties tavs punkts par to, ka modernais bērnu audzināšanas ieteikumu sākums ir te tajā nelaimīgajā pārpratumā, ir ļoti punktīgs.
Starp citu, tu nēsā mazo slingā?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 29th, 2023 - 01:54 pm
Nu nē, ārsti, jā, tādi vienkārši masveida NHSi jā, bet tie kas pēc tam propagandēja tādu pieeju VISIEM, ignorējot natural, loving ways, drīzāk ir dēmoni.
Bet vairāk par to kā es saklausījos podkāstu par Dr. Money kas aizsāka gender identity movement, and he sounds like a proper cold-blooded psycho.

Mani nav apsēduši dēmoni, drīzāk, I guess I expose myself more than enough to all sorts of news about bad things. And I can't help but feel like all these thins are SO un-loving, often vile and anti-humane. Es saprotu ka citus tas neinteresē un nerausta, bet ja kādam šķiet, ka kaut kas nav kārtībā ar mūsdienu pieejām, ja viņus tas skar, piemēram jaunās māmiņas, vai vecākus, who need to contend with current trends, tad I am happy for them to know that hell yes, I think so too!

Es nēsāju slingā, jā, we've been pretty much attached 24/7 for almost 2 years now.
(Reply) (Parent) (Link)
J. S. Badger[info]217 on April 30th, 2023 - 04:46 pm
offtopic, ja nu noder, kad viss cocomelon ir izskatīts, iekš BBC iPlayer vai kkur jūtubā ir Alphablocks, Numberblocks un Colourblocks, kur māca sīčiem burtus tādus kā vēlāk te UK skolās māca iekš phonics (I. klasē pat dažreiz lika fragmentus no Alphablocks), tas ir nedaudz mazākiem sīčiem, bet vēlāk var noderēt Ask the StoryBots iekš Netflix. (tas ir amerikāņu, bet tur forši stāsta, kā rodas/notiek lietas, piemēram, I. tagad skatās sēriju, kur viņi stāsta, kā night happens, pirns tam bija, kā acis strādā, telefoni, utt.)

Iedomājos ierakstīt, ja nu kas, jo par Alphablocks es skolas dēļ biju dzirdējusi, bet, piemēram, par StoryBots, nē. Un ReadingEggs app ir ļoti forša lasīšanas prasmju apguvei sākumā (tā gan ir maksas), to mums skola ieteica arī izmantot.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 1st, 2023 - 07:57 pm
Awesome, paldies!
(Reply) (Parent) (Link)