metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-06-01 11:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
36. diena, 01.06.2015
Noturēt svaru ļoti bieži sāku sev prātā asociēt ar izēšanos. IZĒŠANOS. Jo ir tik daudz, ko aizpildīt. un pat var izklaidēties ar stulbiem našķiem.
ņihoču</i> uzvārīju sev pāris dienām vistas zupu. Atgriezīsimies pie zupām. Ņam, ņam, ņam. Attiecīgi, zupas un kāda smalkmaizīte varbūt. Pēc pagājušās nedēļas arī sapratu, ka man paliek nelabi no biezpiena. Vai varētu būt, ka man šķebina olbaltumvielas? Drīzāk jau, ka man šķebina pliki piena produkti, iespējams, ka viņus kombinējot ar kaut ko man tīkamu (lasīt: maize), tad būtu OK, taču pašlaik es vienkārši nevaru piespiesties apt domās ieplānot sev biezpienu. Kaut gan varbūt ar siļķi!
Ahā... Mazā verbālā caureja. Bet starpcitu- vēdera izeja ir pilnīgi normāla un konsistenta. Ja tā varētu izteikties. Problēmu nav.
Kaut gan, nu, bija mazas problēmas pēc 2L popkorna kino vakarā. mmm... tas ir tik garšīgi...
Jebkurā gadījumā...
Sporta aktivitātes vēl pat nav beigušās, taču plāns ir sekojošs:
4km pastaigas ~275 Cal
3.5km pastaigas ~240 Cal

Tas man dod ap 2000 Cal izklaidēm šodienā.

Brokastis
100 g Trauben nuss Tropu muslis 340 Cal
150 g Liesā piena 60 Cal
Pirmspusdienas uzkoda
1 banāns 106 Cal
Pusdienas
1L Paniņu jogurta Annele 620 Cal
500 ml Vistas zupas ~250 Cal
Pēcpusdienas uzkoda
1 Apelsīns ~70 Cal
Vakariņas
500 ml Vistas zupa ~250 Cal
1 rupjmaizes šķēle ~89 Cal
3g sviesta ~22 Cal
15g siera ~50 Cal

Tas aiziet uz apmēram 1850 Cal. Dod man vēl vakara izklaidei kaut kādu daudzumu kaloriju. Iespējams apelsīnu, iespējams banānu. Iespējams vēl kaut ko. Meh, redzēs. Es pat nezinu.

Dienām ejot es arvien biežāk doāju par lasi. Vienkārši jauku,labu, grilētu lasi. Būs par to jāpadomā. Ispējams rīt. Iespējams nedēļas nogalē, iespējams kā grilu. Mmmm...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oblica
2015-06-04 09:21 (saite)
Man ar biezpienu ilgstoši bija ne pārāk labas attiecības. :)
Sāku dzīvot ar dārgo un tas mani pieradināja. Ne pie plika biezpiena, bet biezpiena ar lokiem, dillēm, redīsiem, gurķiem, kur tas biezpiens paliek fonā. Un tagad arī tā biezpienu izvēle dažāda - tas graudainais man daudz labāk patīk kā tas pastveidīgais. Bieži pie tā sajaukuma lieku klāt garneles. Ir ok, iekšā iet labi, bet tāds parastais, ar krējumu man joprojām ne visai.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?