metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-11 13:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Piecpadsmitā diena, 11.05.2015
Nedēļas nogale bija laba. Tagad es to patiešām varu pateikt un pat apzināties. Mammas Rafaello, vīns, čipsi. Viss bija lieliski. To arī ļoti labi parāda, ka ofisa Maijas viena apburošā šokolādes kūka un zeltainā medus kūka uz mani paskatījās un liek mani mierā. Kolēģi ņammā, es apsveicu, sabučoju, samīļoju un viss. Vēl joprojām pakrūtē sēž tas nelabums no tā, kad pārēdas čipsus :D Varbūt nav labākā metode nedēļas laikā nelīst klāt pie saldumiem, bet tad jau redzēs nākamās nedēļas svēršanās laikā, vai tā bija OK. Šādā veidā varbūt pat varēs iebremzēt to kritumu uz 0.8 kg nedēļā.

Vakar sagatavotā lielopu biešu zupa šodien gāja iekšā ļoti jauki. Garša laba, bet vienmēr atceros mammas taisītās zupas, kuras ja uzpilināji uz galda- basta sarkans pleķis līdz kamēr neatrada pastu vai citrona tīrītāju. Vai vismaz kaut kā tā man ir palicis atmiņā. Katru reizi mazliet padusmojos, ka varbūt vienkārši nav tas pats pirksts kā mammai, bet nu labi. Garša ir laba.
Šodien līdzi vēl arī velkas mazā poha no vakardienas vīna. Pastāv iespēja, ka nāksies cīnīties ar sugar-crush, vai pareizāk sakot tikt galā, nevis cīnīties. Ar to jau ir plāns kā tikt pāri. Un nē, tā nav vēl viena vīna glāze :D
Šodienas aktivitātes:
Riteņbraukšana 7km ~250Cal

Tas man dod izklaidēm 1500 Cal

Un tad no ēdieniem mēs ņemam:
Brokastis
100 g Trauben Nuss Musli (370Cal)
160 g Piens 0.5% (55Cal)
Rīta uzkoda
1 ābols ~95 Cal
Pusdienas
500 ml Biešu zupas (~250Cal)
1 šķēle maizes (88Cal)
Pēcpusdienas uzkoda
1 Banāns ~100 Cal
Vakariņas
1 vistas fileja ~350 Cal
1/2 Gurķis 16 Cal
1 tomāts 22 Cal
Pēc vakariņu izklaide
1 Apelsīns ~65 Cal

Šis man sastāda 1415 Cal, atstājot man vēl iespēju kaut kur pa vidu iemest vēl pusīti ābola vai divas paprikas, vai ja mana sirds tā vēlēsies vēl vienu Rafaello.
Nevis tāpēc, ka man tādi ir mājās, bet gan tāpēc, ka es to varētu darīt. Ja es vēlētos. Redzēs, vai es to vēlēšos, man ir aizdomas, ka manas kuņģītis pateiks, lai es eju gulēt uzreiz pēc tās vistiņas apēšanas. Kaut gan es varētu arī iziet papildus pastaigā...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?