metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-09-12 08:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
12.09.2015, Iknedēļas svēršanās
Šī nedēļa ir neparasta un galīgi nevarētu būt pieskaitāma pie tipiskas manas nedēļas. Otra puse aizbrauca komandējumā uz divām ar pus nedēļām. Godīgi sakot... es īsti vairs neēdu. Nezinu, vai tas ir ilgu dēļ, vai tāpēc, ka nav motivācijas taisīt ēst tikai vienai personai, taču es vairs īsti neēdu. Es piespiežos uz brokastīm, un pusdienas notiek automātiski, jo kolēģi iet ēst, taču vakariņas. .. Pirmās divas dienas ēdu, to ko vareju sakombinēt lai nepaliek vecs. Tagad, kad lietas, kas var sabojāties ir iznīcinātas, es pat vairs īsti necenšos. Kas iespējams arī ir šodienas svēršanās rezultāts. ..
Pagājušās nedēļas svēršanās 94.8Kg- 93.7kg=1.1 kg kritums
Iespējams būs arī atklāts mana svara klupšanas akmens- vakarā kompānijas ēšana ar otru pusi... jo tas ir tas, ko es šonedēļ nedaru. Es vēl joprojām pusdienas ēdu karbonādi ar kartupeļiem. Bet vakarā, pēc darba, ko apēdu, to apēdu un pēc tam vairs neko. Jo bez otras puses pat neprasās. Par to būs jāpadomā. ..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oblica
2015-10-15 12:10 (saite)
Hei, kas tālāk???

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]metam_nost
2015-10-20 21:34 (saite)
Tālāk ir adventure. Paldies, ka atvilki atpakaļ :)
Un karbonādes ir Draugu darbnīca uz Elizabetes ielas!es nofotografēju, bet sapratu, ka nemāku iepostot, ja bilde jau nav netā. ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?