metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-07-07 10:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dafiga nedēļu vēlāk (+2 nedēļas + 4/3/2 kg)
Tātad, tika pa Jāņiem mazliet atlaists. Un pēc tam biju nedēļu komandējumā, kurā dzīvoju all inclusive 5* viesnīcā. Ļoti, ļoti neveselīga dzīvesveida pamatnosacījumi.
Tā visa laikā biju 2 reizes skriet. Kaut kāda nožēlojama attaisnošanās. Un tagad, kad esmu atpakaļ normālajā ritmā, un šķiet, ka tas arī varētu turpināties, esmu atpakaļ uz zirga.
Zirgs gan mazliet saļimst zem manām pēdējo 2 nedēļu izklaidēm.
Vai atceraties, ka Jāņu laikā bija atlaides Cielaviņai? Es atceros to ļoti labi, jo pēc katras ēdienreizes katru dienu visu Jāņu garumā mēs ēdām Cielaviņas. Apsveicami? Nē, patīkami- JĀ.
Lai nu kā tur būtu, sausais atlikums ir tāds, ka svars pēc Jāņiem bija 96.4 kg, tad sakopos uz 95 kg (kas droši vien tik vien bija kā šašliku dabūt ārā no zarnām), pēc nedēļas komandējumā biju uz 95.7 kg. Šodien uz svēršanos bija 94.5 kg.

Šonedēļ svēršos katru dienu, lai saprastu, vai viss kārtībā. Sapratu, ka nedrīkst atļaut svētkiem piezagties nemanot bez aktivitāšu plānojuma.
Nu, Jāņi bija laiski, gaļas un maizīšu piepildīti ar kūku kā nobeiguma noti. Nu, diezgan traki.

Lai vai kā tur nebūtu, esmu iekšā jaunā afērā- Bikram Yoga. Ir reāli biedējoši, cik viens cilvēks var zaudēt šķidruma un nenomirt. Es reāli domāju, ka tas nav iespējams, taču pēc nodarbības bija no manis izspiests 1.5kg ūdens. Es to, protams uzreiz arī salēju sev atpakaļ, vairāk pat, taču tā apziņa, ka manī glabājas tādi resursi ir apbrīnojami.
Un esam atklājuši aukstās zupas sezonu. Otrā puse zupu taisa bez desas, bet ar kartupeļiem. Man mājās taisīja vienmēr ar desu, bet bez kartupeļiem. Nu, šodien ar kartupeļiem, nākamā zupa tiks taisīta ar desu. Doktordesu :D

Un vēl viens atklājums man- tā sauktie Bran flakes. Nopirku sev veselu kārbu un tagad tikai spīta pēc vien es viņas nobeigšu- vakarā man ir tā sapūties vēders, ka bez nekādiem papildus kilogramiem nelienu iekšā biksēs. Stulbie amerikāņi, man šitā sastāstīja, cik lieliskas organismam ir tās Bran pārslas. Fui.
Un tātad, as visu zirgu, vajag arī atsākt parastās tradīcijas:

Yoga, tautā runā, ka sadedzina ap 600Cal, karstā yoga droši vien sadedzina vairāk. Vells viņu zina, es lieku kādas 600 Cal.
Tas dod man paikot iekšā 1500 Cal.
Brokastis
70 g Bran flakes (225 Cal)
250 g 0.5% piens (90 Cal)
Brokastu uzkoda
3 aprikozes (51 Cal)
Pusdienas
1 L Kefīra 520 Cal
Pēc pusdienas uzkoda
1 Banāns (110 Cal)
Vakariņas
500 g Aukstā zupa (300 Cal- nav ne jausmas, godīgi sakot, droši vien, ka vairāk, jo kefīrs vien 100 g ir 50 Cal, bet tad atkal mēs lejam klāt minerālūdeni... Nez.)
1 šķēle sēklu maizes (50 Cal)
Naksniņas
1 tomātmaize 85 Cal(1 šķēle maizes 45 Cal, sviests 30 Cal, tomāts 10Cal)

Šādā veidā varētu turpināt līdz kādai piektdienai. Piektdien nāksies sākt makaronu/vistu diētu, jo sestdien vakarā jāskrien sacensībās.
Oh, right, vai es minēju, cik slinki man gāja Ventspils pusmaratonā? Mega sūdīgi. MEGA giga sūdīgi. Skriet pēc slimošanas ir debili. Pat man. Meh, viss būs labi :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?