viole[n]t ([info]merlot) rakstīja,
@ 2008-10-29 18:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakarnakt noskatījos The Descent un šorīt pēdējā nomidzī, stāvot pie svaigi tēstu mietu sētas un lēnām velkot pār tiem ar kreiso plaukstu, kā savu vienīgo vēlēšanos iedomājos : je ne veux rien regrété . nez'kāpēc franciski, un gramatiski droši vien arī nepareizi


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2008-10-29 23:38 (saite)
traka, traka meitene. the descent varētu būt starp nejēdzīgākajām žanra filmām, vismaz - sižeta ziņā. rakstot šo, atcerējos, ka nesen redzēju vienu diezgan ironisku gabalu - the cottage laikam saucas. man pa asiņaiņu un pesimistiskum bet bija arī daudz jautrības un atsauces uz citām filmām. vai redzēji jauno Halloween? gaļa pilnīga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]merlot
2008-10-30 01:17 (saite)
vēl ne,un nav jau tā, ka es sistemātiski atlasu creepy gabalus. tikko, piemēram, noskatījos Džeinas Ostinas grāmatu klubu, kaut gan romantiskas ievirzes filmas mani parasti vai nu šķebina, vai smeldz.
baisākais moments The Descent mannuprāt bija pašas beigas, kad viņai šķiet, ka viņa redz savu mirušo meitiņu; izdzimteņi aplenc, bet viņa klusi smaida, vienlaikus apzinoties apkārtni un arī uzslāņojot tai savu vīziju. un nevar saprast, kas ir īsts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kants
2008-10-30 10:10 (saite)
halloween ir roja zombija (kam house of 1000 corpses) gabals, nu, reāls dranķis, ja skatās kā filmu, no otras puses - interesantā daļa ir atpazīt režisora rokrakstu un viņam filmās ir, hmm, krāšņa vardarbīgu izdzimteņu ģeneoloģija. neskaties to. the descent man atmiņās jūk ar the cave - http://www.imdb.com/title/tt0402901/ ļoti līdzīgs pēc sižeta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?