meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2011-07-24 22:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Summer Sound tēzes
* Jāatzīst, Akselrodam fantāzija lido! Tik interesants nosaukums festivālam sen nebija izdomāts. Toties, lai arī cilvēku gaišzilos krekliņos un spīguļojošiem veidojumiņiem ap galvu un kaklu bija navalom, tie tomēr nebija tik nospiedošā vairākumā kā Mediņu rīkotajā pasākumā pēdējos gados.

* Gan "Iloveyou", gan "TB" darbinieki noteikti piekodina, lai šmigu pērk tieši pie viņiem. Nosmīnu ūsās, njā - Ringuss un Dāvis toč ir tie džeki, kuri dzīvo zem iztikas minimuma un nomirs badā, ja nesaņems mani kā klientu. Principa pēc vajadzētu iet to šmigu visu festivāla laiku pirkt Nabaklab teltī, taču TB un Fantasy skatuves ir vienīgā vieta, kur pārsvarā ir jauki cilvēki, nevis tie mirgojošie, kamēr Nabas telts ir pludmalē, kur pārsvarā ir lietains, drēgns un vējains... Tā nu paliku arī pamatā kursējot starp TB un Fantasy, pie kuras savukārt bija Iloveyou.

* Rudaks, saudzēdams trauslo veselību, nedzēra un nepīpēja, toties bija atbraucis no Rīgas svelmes vienā krekliņā, tāpēc nācās samenedžēt viņam otrajā vakarā jaku.

* Neredzēju nekādus Guano Apes un tamlīdzīgos, jo mani vispār šis festivāls neinteresēja. Bez tam, kā jau teicu - bīčā bija nemīlīgs laiks.

* Toties redzēju "Suņa stundas" līdz šim labāko koncertu grupas vēsturē. Publika bija ekstāzē, draivs bija lielisks. Dažbrīd pat sāk šķist, ka varbūt šai grupai tomēr ir nākotne. Zimpātiski, saprotams, arī, ka tā "sunīšu" daļa, kas tā arī neaizgāja gulēt, bija pa taisno aizgājuši novēlēt, ko man lepni atstāstīja piebraukuši vienpadsmitos no rīta (man bija jāpārceļ kombis no viena auto otrā), ar pusizdzertu viskija pudeli vienā, pusizdzertu ruma pudeli otrā.

* Pats skaistākais bija "Alis P" uzstāšanās nobeigums, kad Rullis paziņoja, ka pēdējā dziesma ir veltīta Jānim Vītolam, un sāka spēlēt "Arī panki precas". Kā daudziem ir zināms, šīs dziesmas žanrs ir parastais Ruļļa blūzroks, bet šoreiz bija tā, ka baseni spēlēja Edgars Rubenis, kurš, kā zināms, ir vispāratzīts ģitārspēles Dievs, un viņš raidīja skaņdarba laikā iekšā nepārtrauktas punkeru cilpas. Savelkot smadzenēs visu to daudzslāņainību, kas piemita šai situācijai, es gandrīz apraudājos no aizkustinājuma.

* Savukārt visam treknu punktu uz Fantasy skatuves uzlika "Soundarcade". Lūdzu, lūdzu, visi dodieties uz "Labu dabu"! Šis ir jāredz - dižākie no dižākajiem, kas pašreiz Latvijas mūzikā darbojas, pašlaik ir savā labākajā formā, jo acīmredzot daudz ir studijā, tapinot rudenī gaidāmo albumu, un viņi burtiski pukst vienā ritmā, un Ābols ir histēriski šamanisks savā profila pusiesēdienā, un vispār TAS RAUJ NOST JUMTU!!!

* Pirmā vakarā Štruhu satiku, viņš teica, ka tikai uz šo vienu konci apsolījis Dvarijonam pievienoties. Zvaigžņu sastāvs, vells ar ārā, bet diemžēl nespēju sevi piespiest noiet līdz bīčam "Rāpuļu" laikā. To laikapstākli vēl es varētu paciest, bet lauzties tām urlu miriādēm cauri - no way... Sorry, Saša!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2011-07-24 22:35 (saite)
ko tu tur īsti darīji???

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]meness_berns
2011-07-25 11:03 (saite)
Biju līdzi mīļotajai, kurai bija jāuzstājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?