meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2015-09-11 21:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Kā man te iet:

- Van Goga muzejā izstaigāju pamatekspozīciju, ko biju jau pirms gadiem sešiem redzējis, tikai tāpēc vien, ka biju ieraudzījis reklāmu, ka temporary zālē būs Munks, un ir atvests gan viens no "pizģec mi vse umrjom", gan arī šī posta jūzerpikča. A ja nu ko es dzīvē gribu vēl redzēt, tad tas ir Springstīna koncis un šīs jūzerpikčas oriģināls. Un kolēģi arī es aizvilku līdzi, tieši ar Munku vilinādams. Skuju Anna! Lasi, m_b, uzmanīgāk bukletus! No 25. septembra!!!

- Viendien tramvajā visas pieturas garumā viens čalis, kurš ne pēc apģērba ne ģīmja neizskatījās garīgi slims, dročīja caur kabatu, lūrot uz divu meiču dibeniem, tad novaikstījās, izrādot, ka pabeidzis, un pēc tam ilgi un jūsmīgi berzēja muguru pret stieni, tipa, kasījās.

- Ceturtdienas vakarā pilnīgi nejauši ar domu - "ejam uz dajebko, kas te notiek!" (neticēsiet, bet gan Jojo Ma, gan Verdi Rekviēms Concertgebouw bija izpirkti ;P) - ieklīdām Melkweg uz franču grupu "Shaka Ponk". Sekla mūzika, bet tiešām izcils šovs - tērpi, videoprojekcijas, trakošana pa skatuvi un kraudsērfings - bauda skatīties. Labaidabai par popsīgu, bet Majoram noteikti ieteikšu, 100 punkti nonesīs Pozītim jumtu.

- Pasēdēju kolēģim blakus viena džointa garumā kofīšopā (man pašam šogad brīvprātīgs moratorijs), un tā sapriecājos, ka kaut kur pasaulē ir brīvā pasaule.

- Šodien biju uz "House of Cards" autora lorda Maikla Dobsa lekciju. Dižs cilvēks.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?