meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2015-06-01 12:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Piektdienas pēcpusdiena - > svētdienas vakars:

Daugavpils - gruzīnu "progessive death metal" blice "Artilērijas pagrabos" un Himku Mišas frīstaila šedevrs par inspektoru Kolombo uz ielas pie kluba.

Berķenele - jautājums, vai gadus piecus veci aprūsējuši modernās mākslas objekti Raiņa jubilejas gada muzeja parkā ir "cool, jo grunge", vai "nesmuki, jo nekopti".

Rotko centrs, cietoksnis, Baznīckalns - jūtama lielpilsētas elpa.

Slutišķu sādža, Daugavas loki - likteņa ironija, Snips un Īvāns viņus izglāba no appludināšanas, lai pataisītu par zvērnīcas eksponātiem ziņkārīgiem bološiem tūristiem.

Krāslava - ļoti sakopta un skaista, bet (vienīgā vieta šajā braucienā!), kur uz ielām jūt, ka cilvēki ir draudīgi pret visiem, kas nāk pretī.

Dagda - sakopta, skaista un bērni uz ielām sveicina.

Robežsardze un dokumentu pārbaude būšanai pierobežas zonā un brauciens caur Porečji un Šķauni un dažādu kapu aplūkošana, kur visi uzraksti ir latviešu valodā.

Pagriešanās atpakaļ - Rēzkene, nejauša ieklīšana Mākslas un mūzikas festivālā "Seven Hills" ar "Triānas parku" un beļģu frankofoniem melnādainiem hiphoperiem kā hedlaineriem.

Varakļānu pils un parks.

Teiču rezervāts.

Aiviekstes loki pie Saikavas - vectēva brāļa 30-to gadu dzīvesvietas apskate.

Cēsis - "Elektrofolk" koncerts ar viskaitinošāko sevī samīlejušamies un par asprātīgu esam iedomājušamies grupas līdera vārīšanos no skatuves, kāda pasaulē iespējama.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?