meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2015-03-23 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Otrdien: CDG - Ziemeļu stacija - apgaita pa Marē kvartālu un kanālmalu - Monmartra, ieskaitot kapsētu - apgaita pa centru.
Trešdien: visu dienu Disnejlenda līdz pat uguņu un lāzeru šovam astoņos, kur postindustriālais baltais cilvēks, kurš par savu "ot žiru besitsja" esmi jau sen pelnījis atomkaru, 20 minūtēs nodedzina Malāvi vai Mozambikas tās dienas visu valsts budžetu.
Ceturtdien: Viesnīca Republikas laukumā - apgaita pa Bastīliju, abām salām - daudz laika Orsē muzejā, dirnot impresionistu, simbolistu un Tulūza-Lotreka zālēs.
Piektdien: Mājvieta Monmartrā 6. stāvā ar skatu uz Svētās sirds baziliku - velosipēdu izīrēšana - izstāde par Boviju filharmonijā (tas ir pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec-pizģec - must see! saviļņojums no matu galiem līdz papēžiem nav gana pateikts par to, kādu baudu es izjutu) - Perlašēzā pie slaveniem miroņiem - Eifelis no apukšas gaismā, skats no Eifeļa uz pilsētu krēslā, Eifelis no apukšas tumsā ar mirguļošanu.
Sestdien: Triumfa arka - Elizejas lauki - Luvra (iekšā gan negājām, tur tak nekā nav!) - tirgus un paštaisītas garneles ceptas ķiplokos, ēdamas, ar skatu uz Svētās sirds baziliku.
Svētdien: CDG.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?