mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2004-07-19 18:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardiena
Vakar sastaadiiju dienas plaanu. Sodien paveru acis un saprotu, ka iisteniibaa ir tikai divas opcijas - es varu celties, un varu palikt guljam.
Nu gultas redzams kosi zilu debesu malinja, prieciigas beerzu galotnes un sviires. Blee. Es palieku gultaa. Izdomaasu, ka man ir depresija. Nu, taada neiista. Man kaut kaa liekas, ja cilveekam ir depresija, tad vinjs arii neeed. Bet es eediisu. Viinu un saldeejumu. Un grikjus ar pienu. BEt paarsvaraa viinu un saldeejumu. :)))

SO to vajag pierakstiit. Pildspalva nokliidusi. Bruuns flomaasters!! Ideaali!! Bruunaa ir depresijas kraasa!! Ne jau melnaa!! Ne jau peleekaa!! Neuzticieties cilveekiem bruunaas dreebees!!

Lasu A. Neiburgu. Jauki. Un beidzot es saprotu - staasts, tas ir simbols. Ja es gribeetu izstaastiit staastu, es saaktu ar pasu beerniibu, un man gribeetos izstaastiit katru elpas vilcienu. Jo man liekas, ka tas IR BUUTISKI cilveeka dziivee, buutiski, kaa vinjs veidojies un kaapeec nonaacis liidz tam, par ko es gribu staastiit staastaa!! Bet nee. Buutisks ir SIMBOLS. Un viss. Tas mirklis.

Patika man vinjas staastinji "Augstuma bailes" un "plaarzvaigzne un Piena celjs". Viegli identificeeties ar so stastu galvenajaam varoneem. :)))

Stulbis kakjis. Vot nogaaziis burku ar pukjeem. Nee, man sevis zeel, negribu vaakt to uudeni (labaakajaa gadiijumaa) vai lauskas (sliktaakajaa gadiijumaa). Blee. Novaacu visu biknj zemaak - uz griidas. Jaa, bet man ir siis pukjes - plavas ziedinji - magones, rudzupukjes, ramaskas... Raz ramaska, dva ramaska... Vakar trijos naktii man bija zvans... Un peec tam es vairs neguleeju. Lasiiju, rosiijos. Un ar pirmo autobusu aizbraucu uz lidostu paklausiities lidmasiinas. INDUSTRIAL. :))) Zeel, ka no mazajaam lidmasiiniiteem nav liela prieka, bet lielaas kad dod valjaa - ir OK. Tikai muusu mazajaa lidostaa lielo ir pietiekosi nedaudz. :))) Bet toties jaa, izbradaaju pljavu, salasiiju pukjiites, atradu kaarteejo padomjlaika mistisko/piekakaato/izdedzinaato/ar zaaleem apauguso "bunkuru". Taalumaa stroika. Vobshem - ramantjika. :))) Feini!!

Varbuut aiziet uz bazniicu?? Patiik man bazniicaas, kad tur neviena nav. Ir vees, klusi, vientulji. Var paseedeet un pagrauzt nagus un domaat, kur kuru veero - es sveetbildes vai sveetbildes mani?? Un patiik arii dievkalpojumu laikaa, kad visa cilveeces liekuliiba skiet atmirdzam ekonomisko elektrisko spuldzu prieciigaajaa spozmee. Un tad es varu farizejiski izsaukties: "Paldies Tev, Dievs, ka es neesmu taada!! Taada kaa sie liekulji!!" un par so vienu domu vien jsuties vainiiga, vainiiga, vainiiga, vainiiga, vainiiga.... Feini!!

Nee, ir jau veels. Pieeju pie virtuves loga. Saule noriet un ziimee maakonjos atvadas. Smuki izskataas aiz spicajiem bazniicas tornjiem. Citas bazniicas. Uz kuru nekad neeju.

Nu redz, ir tumss, tomeer gribas izstaigaaties. Viinu no galvvas izveedinaat. Salu tilts. Industriala var paklausiities!! Reaals. It seviski abos galos. Pat baisi sametaas. Un vardes kurkst. Tas gan laikam nav industrial.:))) Un to brutaalo grafiti jaaiet skatiities dienas laikaa. Tumsaa neredzu. Es ne... Bet toties izstaigaajos.

Neiburgu esmu izlsaiijusi. Toties man ir T.Vulfa "Eelektroprohladitjelnij kislotnij test" (kr.val.) Ehh, laikam jau nepareizi uzrakstiiju, bet nav buutiski!! Graamatinju nonjeemu savam dziivoklja biedram. Taa es vinju saucu - dziivoklja biedrs. Nopietni ne?? He he he, az pati skiibi pasmaidiiju!!

Nu redz, vesela diena - viss, chuss, alles... Un ir labi, kaapeec ne??


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?