mena ([info]mena) rakstīja,
"Ja vīrišķi sāk traucēt kāds no Attiecību elementiem, viņš tām pieliek punktu vai ievieš sev papildus vēl kādas - labāk funkcionējošas. Mana māsa no Ievas tādā pašā situācijā visbiežāk izvēlas ilgstoši un kvalitatīvi CIEST, pēc iespējas intensīvāk bojājot dzīvi arī otrai iesaistītajai pusei."

"nav vienmēr jāatspoguļo manas sasāpējušās problēmas. Taču neredzu iemeslu, kāpēc es nedrīkstētu ko tādu reizēm uzrakstīt. Īpaši, ja zāle tiešām zaļa un lietus tiešām līst.:)"

Ja jau neatspoguļo Tavas problēmas, tad jau Tu izdari secinājumus par CITIEM. Es jau nezinu, kuriem. Bet man vienalga. No sākuma bija interesanti, savā draugu lentā lasīt kā Tu visu laiku atkārto par zaļo zāli un lietus līšanu (nu tieši šitie Tavi "feministiskie" ieraksti man patika, un pārējos - par slikto laiku, mūziku kantorī utt. uztvēru vienkārši garāmejot - jo galu galā, ciba jau ir vieta, kur izrakstīt slikto, lai pēc tam dzīvē nerūgotos), bet cik ilgi var atkārtoties?? Mēs jau neesam nekādas paziņas vai kā - vienkārši kaut kādi vārdi internetā. Tavs ieraksts + vēl varbūt kaut kas radīja manu ierakstu. Nu un viss.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?