mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2005-12-27 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
visvisādi Ziemassvētki
1. Mīļie Ziemassvētki.
Tie uzradās kopā ar eglīti mūsu mājās - kā pārsteigums. Un tad pamazām guļot gultā un vērojot krītošo sniegu, brokastojot, saiņojot dāvanas, ciemojoties, dāvinot un saņemot dāvaniņas, un Ziemassvētku naktī guļot gultā, dzerot šampi un runājoties par visu ko. Un visu laiku - mēs kopā!!

2. Gotiskie Ziemassvētki.
Nu, pirmkārt jau par to parūpējās televīzija, 24tajā rādot multeni "Kaķīša dzirnaviņas", kur bija tādi jauki kadri, kā Diena cīnijās ar Nakti. Un vēl bija zāles pūķis, kas paziņoja, ka "...Zāle paņem visu...", tad viņš uzsēdināja kaķīti sev mugurā un nesa augstu, augsu... Un beigās izrādījās, ka pūķis pats ir zāle. Un vēl bija otra multene, kuru rādija 25tajā, kurā darbojās visādi briesmonīši, kas nolaupīja STANGU KLAUSU, iebāza viņu melnā maisā un vanna uz kājiņām viņu staipīja pakārt. Un tad tie mošķi dāvināja bērniem uz svētkiem mazas žāvētas galviņas, un jaukas lelles, kas skrēja viņiem pakaļ un koda kājās. Bet beidzās viss laimīgi.
Un vēl mana māmiņa paziņoja, ka suns ir dabūjis vislabāko dāvanu - vistas skeletu!! Nu jā, tas nekas, ka pa daļām.

3. Pārsteiguma Ziemassvētki!!
25tajā no rīta zvanīja telefons, un mana lietuviešu valodas skolotāja man piedāvāja Ziemassvētku naktī dzimušus labradora kucēnus. Nu labi. Varbūt kādam vajag/gribās?

4. Saulainie Ziemassvētki.
Šodien ir trešie Ziemassvētki, un ārā tik smuka saulīte!!

5. Mazliet bēdīgie Ziemassvētki.
Bet par to jau nerunāsim!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?