Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2006-01-10 17:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Irony
No visām mīlestībām ir viena tāda - traģiska. Tā, uz kuru nekad netiks atbildēts. Tā, kas tiek atklāti un nežēlīgi atraidīta. Un tomēr tas, kurš šo mīlestību jūt, visu laiku, atkal un atkal, bikli mēģina tuvoties savai mīlētajai būtnei, vēl un vēlreiz cenšas paust savas jūtas, par spīti loģikai cerot, ka saņems ja ne iepriecinošu, tad vismaz ne ievainojošu atbildi. Bet tas mirklis nekad, nekad nepienāks.

Traģiski, vai ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2006-01-10 17:22 (saite)
o jā.

(Atbildēt uz šo)


[info]honeybee
2006-01-10 19:32 (saite)
Gan jau pienāks. Tad, kad vairs nemīlēs, tad, kad sirsniņa i neietrīcēsies.

(Atbildēt uz šo)


[info]nihilant
2006-01-10 21:06 (saite)
arī egoistiski un dažkārt ārkārtīgi nežēlīgi. pie tam no abām pusēm :) kas spēj būt pretīgāks par cilvēku, kura mīlestība tika atraidīta? pie tam sarežģījot dzīvi gan sev, gan arī otram, kā arī visiem apkārtējiem. kad pienāks tie laiki, kad uz mīlestību pārstās skatīties 'govs acīm' un vienkārši padomās - kas tas ir, ko tas dod, utt.
bet tas ir loģikas ceļš, ja kas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2006-01-10 21:17 (saite)
Ak, Nihilanta kungs, mīlējis neesat jūs :) Tur nu loģika nepalīdz. Un dīvainākais ir tas, ka ne reizi neesmu redzējusi atraidītas mīlestības patiešām iznīcinošu niknumu. Vienmēr ir tikai aizvainojums, kas pāriet, tiklīdz atkal parādās vārga cerība uz kaut nelielu maiguma izpausmi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nihilant
2006-01-11 00:38 (saite)
spēks vājumā - viens no bīstamākajiem. klusām piezogas un kad to pamani, jau ir nedaudz par vēlu, jo sirds jau karsējas uz oglēm. laikam esmu distances cienītājs. kaut arī kāds tur pārsteigums..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?