Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2003-11-01 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:confused

Mulsas rīta pārdomas
Es laikam esmu pamatīgi pārlasījusies visus sieviešu žurnālus un tagad esmu tiešām samulsusi. Varbūt es tiešām esmu pārāk naiva, varbūt vienkārši nepazīstu dzīvi vai kas tāds, bet mani mulsina visur sastopamais viedoklis, ka vīrieši ir naivi idioti, kurus sievietes var grozīt, kā vēlas. Visos žurnālos ir tas augstprātīgais tonis, kādā sievietes runā: "Nu jā, vīrieti jau nedrīkst apvainot, vīrietis jau tāds padumjš, sievietēm jāizliekas stulbām, lai vīrieti neaizbaidītu, nedrīkst atnest savas mantas uz viņa dzīvokli, viņš jau baidās no nopietnām attiecībām, utt."

Bet tā taču nevar būt, vai ne? Es neticu, ka vīrieši tiešām ir tik stulbi, kā par viņiem runā. Man gan rodas aizdomas, ka viņi paši tam sāk ticēt, bet es vienkārši atsakos domāt, ka viņi visi ir kā mazi bērni un sievietes nu ir tās gudrās, kas vada visas attiecības, veikli manipulējot ar stulbajiem vīriešiem. Nu nevar tā būt!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lord_andrey
2003-11-01 15:21 (saite)
vīrieši ir tieši tik stulbi, kā par viņiem runā... bet varbūt mazliet stulbāki... sabiedrība mīl visu mazliet "приукрасить", lai izskatītos labāk, kā ir patiesībā...

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2003-11-01 16:57 (saite)
Mani vieneem ir mulsinaajushas sievietes, kas juutas gatavas "izveidot no viiriesha kaut ko" (peec sava praata). Naiva ideja.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2003-11-01 19:47 (saite)
Vo vo. Neticu, ka vīrieši ir tik stulbi, ka viņus var mierīgi mainīt. Tad jau drīzāk sievietes nav īpaši gudras, ja domā, ka to var :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lone_wolf
2003-11-02 16:33 (saite)
Es gan teiktu, ka cilvēki ir stulbi defaultā. Arī tās sievietes, kas salasās šos žurnālus un domā ka ir neizsmeļami gudras. Ar šo pašu domu viņas jau ir stulbas, tieši tā pat kā vīrieši, kas arīdzan pierijušies visas šīs "atklāsmes" un kā zombēti medī lielus pupus un krutākus autiņus. Bet vispār šis "gudrībā ūberpārākās" sievietes tēls ir tāda, kā feminisma sastāvdaļa. Tobiš sievietes mēģina pašapliecināties uz šī mākslīgā vīrieša neandertālieša tēla. Nez, varbūt es kļūdos, jo viss iepriekšteiktais ir spontāni radušās un neapstrādātas domas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2003-11-02 18:05 (saite)
Piekrītu :) Protams, sievietei glaimojošāk ir domāt, ka viņa ir gudrāka par vīrieti. Man tikai liekas, ka viņas tajā visā kaut kā apmaldās un daudz ko tāpēc sabojā. Ja žurnāls cītīgi saka tādas pārgudrības kā "padevīga sieva ir vīra valdniece", sieviete, tam sekodama, zaudē savu asumu un individualitāti. Skumji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lone_wolf
2003-11-02 19:27 (saite)
Vispārīgi runājot cilvēkiem vispār ir tendence zaudēt savu individualitāti. Lielākoties tas ir raksturīgs tieši tā sauktajai jaunatnei, kad visi sapulcinas savos panku, reperu, gotiķu, tīņu gotiķu vai pokemonu nīdēju, ūberkūlo snobu-pseidointelektuāļu un kādos tur vēl pulciņos un ieciklējas savos trafaret veida vienvirziena uzskatos ar ar maksimāli minimalizētu savu, individuālu dzīves skatījumu. Visi sastājas ierindā un vienā solī maršē cauri konvejeram, gluži kā tie bērneļi iekš the Wall. Tagad arī sievietes tiek izlaistas caur Cosmo pneimatisko āmuru un beigās vēl uz dirsas viņām uzliek FHM Approved.
Never join, think for yourself, āmen!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]andux
2003-11-02 20:19 (saite)
Tagad arī sievietes tiek izlaistas caur Cosmo pneimatisko āmuru un beigās vēl uz dirsas viņām uzliek FHM Approved.

:DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?