Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2003-12-29 11:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:bored
Mūzika:Garbage - Sleep

Lielā Garlaicība
Vai es esmu vienīgā, ko piemeklējis gada beigu Apnikums? Šķiet, ka pēdējā laikā manis visbiežāk lietotais vārdu savienojums ir "man viss apnicis". Jūtos kā princese uz troņa - ar apātisku skatienu nolūkojos lejā uz pasauli, žāvājos, ar gurdu žestu lieku kādam nocirst galvu un atgriežos absolūti neproduktīvā sevis žēlošanā vienkārši tāpēc, ka mani moka garlaicība un tas šķiet visprātīgākais, kā pavadīt savu laiku (nevis darot tās 101 lietas, kas man būtu jādara, jo tās ir tik nožēlojami neinteresantas).

Ā, un vēl radu ierakstus, kas pašai šķiet kā nokopēti no kāda cita žurnāla. Mana oriģinalitāte zūd vējiem līdzi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aizliegts_v
2003-12-29 13:29 (saite)
Nē, kaut gan par apnikumu es to nesauktu. Vienkārši gada beigas ne ar ko neatšķiras no sākuma. Ja nu vienīgi ar daudzām brīvdienām laikā, kad neko sakarīgu nav iespējams darīt. Es daudz labāk gribētu brīvdienas jūlijā, kad brīvā laika vienmēr par maz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2003-12-29 14:30 (saite)
Man gada beigas atšķiras no sākuma ar to, ka sākums tomēr ir sākums - jaunas cerības, solījumi, apņemšanās utt. Beigas - paskatos atpakaļ un konstatēju, ka viss ir tieši tāpat kā pirms gada un nekādas apņemšanās nav izdevies izturēt ilgāk par dažām nedēļām. Un viss, kas apkārt, jau redzēts agrāk. Katra gada beigās es jūtos veca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aizliegts_v
2003-12-29 14:43 (saite)
Varbūt nevajag jaunās apņemšanās ar gada sākumu saistīt. Varbūt tā ir sevis mānīšana - sak, ar jauno gadu, tad nu gan, tad es... Un, kā jau katra piespiesta lieta, čušš...

Nekā personiska, tikai pārdomas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]melora
2003-12-30 10:06 (saite)
Es gan nesauktu jaunā gada apņemšanos par piespiestu lietu. Tas ir dabiski - lai kaut ko mainītu, tiek izvēlēts kāds atskaites punkts, un kas gan tam kalpo labāk kā jauns gads? :)

Bet vispār - parasti pārmaiņas tiešām notiek pašas no sevis. Droši vien vienkārši jāsagaida īstais brīdis. Tikai gribas jau to visu ātrāk vai vismaz tad, kad vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?