Kulta figūra ([info]melora) rakstīja,
@ 2009-03-06 14:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dimitera jampadracis
Nezinu, patiess stāsts vai parodija, bet viens no pēdējā laika brīnišķīgākajiem jokiem: http://www.nra.lv/zinas/18196-virtualais-sekss-jeb-cirkas-ar-gazes-pistolem.htm

Ja slinkums lasīt, īss pārstāsts: blonda, pāķiska čiksa nabaga cēlo Dimiteru ievedusi virtuālā kārdināšanā, iemetot dzirksteli viņa sausajā kūdrā (un viņš nezin kāpēc, lai šo "degšanu apslēptu", ierīkojis abiem e-kameras. Atvainojiet, kā viņš grasās slēpt degšanu, to uzfilmējot?). Seko absurda komēdiju cienīgas ainas, kurās viņš piedzēries vāļājas šīs čiksas dzīvoklī uz grīdas un "beidzot pieskaras Risky" (turiet mani, es ģībstu, kāda kaisle!). Pēc tam kā viesuļvētra šajā aizliegtas iekāres apdvestajā pritonā ielaužas viņa sieva, vicinādama "ar laulības gredzenu rotāto dūrīti" (nē, es nevaru, tūlīt apķiķināšos). Rezultātā - bungu rīboņa - tiek nolauzts pods tualetē! Dimiters atraujas pa seju no vecākā dēla! Jaunākais tikai lej gaužas asaras! Un te nu saņemam paša Dimitera viedokli: "Bet šī ekscesa sakarā interesantākais ir tas, ka tika izsaukta policija, kura tā arī neatbrauca." Domā? Tiešām? Tas ir pats interesantākais?

Un vēl seko gan pistoles, gan soļankas, gan nabaga Dimiters, kurš tiek ieslodzīts pie baudkārās Risky un viņas kaķīša, bet cēlais dzejnieks izdomā viltīgu bēgšanas plānu un aizejot vēl "paceļ svina smago roku" (nez, ko viņš ar to darīja, ka tik smaga kļuva) un īstā kristieša žēlsirdībā pārmet viņai krustu.

Smējos līdz asarām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]invidia
2009-03-06 15:02 (saite)
Holy shit, Dimiteram ir humora izjūta?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2009-03-06 15:06 (saite)
Velns viņu zina, bet es tiešām ceru, ka viss ir rakstīts nopietni, jo tad tas ir simtreiz smieklīgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unintended
2009-03-06 16:19 (saite)
labaak raksti par savu seksu! tas buutu daudz interesantaak :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]melora
2009-03-06 16:29 (saite)
Manā seksā pēdējā laikā nekādi nav bijis iesaistīts tualetes pods un "Martini" sasūkušies dzejnieki, kas rauj vaļā vannasistabas durvis, tāpēc tas krietni atpaliek no Dimiteru ģimenes drāmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]simbel
2009-03-06 17:13 (saite)
Pāaldies, lielisks ržuņimogu materiāls, īpaši kopā ar Tavu satura pārstāstu :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?