mēneši ([info]meeneshi) rakstīja,
@ 2017-06-07 15:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gatavojoties eiropas ceļojumam ilgi meklēju musli batoniņu recepti. lai nav negaršīgi, lai nav pārāk saldi vai pārāk trekni, lai turās kopā, lai nav nezcik daudz puszināmu sastāvdaļu vai gatavošanas soļu un tā tālāk un tā joprojām. jāsaka, tiem, izrādās, ir neskaitāmas variācijas. ar spaidītiem banāniem, ar sviestu, ar riekstu sviestiem, medu, cukuru, eļļām, ko tik tur neliek.
Apstājos pie šī varianta, jo simpatizē ābolu biezenis sastāvdaļā, man vēl bija palicis bišķītis saldētavā.
http://bitesblogs.blogspot.com/2011/05/auzu-abolu-musli-batonini.html
vienīgais, liku vairāk riekstus (visādus) un sēkliņas (gan saulespuķu gan ķirbju), vienai porcijai liku žāvētus augļus, otrai tumšās šokolādes čipsus (mazos no gemosa), cepu vienā plātī, abām porcijām tieši pietika vietas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?