pildītas kabaču/cukini/baklažānu laiviņas
uzgāju recepti, kārtējo variāciju par tēmu, kuru mazliet pārveidoju. sanāca burvīgi.
tātad, ņem cukini vai mazos kabačus un kādu baklažānu.
griež uz pusēm, izgrebj daļu mīkstuma, laiviņas liek krāsnī uz kādiem 180 grādiem.
Kamēr tie cepas līdz 3/4gatavībai, sakapā izgrebto, liek cepties, pēc brīža liek malto liellopa gaļu un sakapātu papriku, garšvielas.
Cep līdz gatavs, lej tomātu mērci (es fiksi savārīju tomātus ar garšvielām un sablenderēju), uzvāra, pagaršo, pielabo, ja vajag.
Ņem ārā laiviņas, pilda ar gaļas/dārzeņu masu, ber pāri sieru, liek krāsnī līdz siers apcepies zeltains. Gatavs.
Mans pārveidojums bija baklažāns. Oriģināli baklažāns tur neparādījās, t.i., to var nelikt, bet imho baklažāna mīkstums tai masā ir ļoti iederīgs un labs.