mēneši ([info]meeneshi) rakstīja,
@ 2012-07-09 21:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kabači un vista
nezinu, varbūt atkārtojos un kas līdzīgs ir bijis, bet, jauna vasara, jauni jaunie kabači un jauna vecā recepte.

kārtējās "ātri, viegli, garšīgi" vakariņas.



mazos vistas stilbiņus apziež ar sinepēm, kurām pievienots sāls un maltie melnie pipari. pēc brītiņa liek līdz ~180 grādiem sakarsētā plītī un cep kamēr gatavi (kādas 15-20 minūets)

kabačus sagriež stienīšos (pirms tam nomizojot, ja kabači jau tik lieli, ka miza cieta) un liek cepties uz vidēji karstas uguns. kad kabači pusgatavi, tiem pievieno klucīšos sagrieztus tomātus, padaudz sakapāta ķiploka, melnos piparus, sāli un pētersīļus (ja gribās). cep līdz gatavs, kopā tās pašas 15-20 minūtes, ne vairāk.

gatavs.

mums diviem cilvēkiem tie bija 3 vistu stilbiņi (bet loģiskāk droši vien ir ņemt 2 katram), ap 600g jauno kabaču, 2 vidējus līdz lielus tomātus un 4 ķiplokdaiviņas (bet tās gan vajag vairāk vismaz par pusi, ķiploku garšu nejuta nemaz. then again, ja negaršo ķiploki, tad neliek vispār), kā arī saujiņa svaigu pētersīļu.

veģetārieši met ārā vistu un liek klāt grillētu sieru vai neko vai vēl kaut ko :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?