mēneši ([info]meeneshi) rakstīja,
@ 2012-05-08 15:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kabačviedīgie
runājot par idejām, nevis konkrētiem padomiem

cukīnis vai kāds cits kabacis (kaut baklažāns), mazliet izgrebts, krāsnī zem folija 15-35 minūtes atkarībā no izmēra, piepildīt ar jebko, kas nu prasās, maltā gaļa vai dārzeņi, dajebkas burtiski. šeit tā ir cepta nākotnes mājas desa, tomāti, fetas un parastā siera sajaukums ar mazliet majonēzes un ķiploku pāri.
tad vēl krāsns, vēlams zem grila. pieredze rāda ka labi sakarsusi līdz 200 grādiem krāsns der ļoti labi arī bez grila funkcijas. vairāk par 10-15 minūtēm diezin vai vajadzēs, bet tas, protams, individuāli, kā kurai krāsnij.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?